Kampfpanzer 3 Prj. 07 HK: Egy új német vadász

A KPz 3 Projekt 07 HK egy eléggé összetett páncélvadász: két különböző móddal rendelkezik, amelyekhez különböző előnyök és hátrányok társulnak. 

Hamarosan itt van a Battle Pass XI. szezonja. A X. szezon játékosai közül biztos már sokan elkezdtétek gyűjteni a tokeneket, és izgalommal várjátok a következő szezon kezdetét, illetve a 27 tokenért megszerezhető német páncélvadászt, a KPz 3 Projekt 07 HK harckocsit. A KPz 3 Projekt 07 HK egy eléggé összetett páncélvadász: két különböző móddal rendelkezik, amelyekhez különböző előnyök és hátrányok társulnak.

Az utazó mód a pályán való közlekedés és a közepes távolságú összecsapások során használható a leghatékonyabban, amikor nincs akkora szükség a pontosságra. Ebben a módban a harckocsi 6,8 mp-es újratöltési idővel és hatalmas, 3176-os percenkénti sebzéssel rendelkezik, azonban az alacsony pontosság, a hosszabb célzási idő és a 3 fokos lövegsüllyedés miatt ezeket a tulajdonságokat nehéz kihasználni. A tüzeléshez a sík terep vagy a felfelé történő célzás biztosítja a legelőnyösebb feltételeket. „Extra” lövegsüllyedési szögekre tehetsz szert, ha a járműtestet föl-le mozgatod: Indulj el előre, majd hirtelen állj meg, és amikor a lendület hatására a löveged lefelé néz, tüzelj! Az utazó módban is leállhatsz harcolni az ellenségekkel, azonban kevésbé leszel pontos, és az ostrom mód előnyeit se használhatod ki.

A fenti képre kattintva megnyílik galériánk, ahol további játékbeli képeket tekinthetsz meg erről a tankvadászról.

Az ostrom mód kiválóan alkalmas a nagy távolságú összecsapásokra, tulajdonképpen hasonlóan harcolhatsz, mint a magasabb szintű svéd páncélvadászok. Ebben a módban a pontosságod 0,25 m-re fog növekedni – így gond nélkül célba veheted majd a legkisebb célpontokat is –, a lövegsüllyedésed pedig a -12 fokot is el fogja érni. Azonban különböző hátrányokkal is jár ez a járműmód, mint például az alacsonyabb mozgékonyság, a hosszabb újratöltési idő, az alacsonyabb, 2274-es átlagos percenkénti sebzés és a nagyobb szórás mozgás közben. Az utazó és az ostrom mód közötti váltás 3 mp-et vesz igénybe, az átlagos sebzés és páncélátütés pedig mindkét módban azonos.

A KPz 3 Projekt 07 HK-ban rengeteg lehetőség rejlik, ami vonzó lehet a veteránok számára, azonban nehézséget jelenthet az újoncoknak. Mivel a jármű két móddal rendelkezik, ezért mindig ki kell gondolnod előre a taktikádat. Játszhatsz vele úgy, mint egy manuális módváltással rendelkező Strv páncélvadásszal, azonban ez a német harckocsi számos olyan komplex aspektussal rendelkezik, amelyet időbe telik elsajátítani. Gyűjts össze 27 Battle Pass-tokent, vásárold meg, majd próbáld ki a csatatéren!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.