Itt a Star Wars Ahsoka első előzetese!

Pár hét és Ahsoka Thrawn admirális nyomába ered!

Frissítés 05.04

A hivatalos Star Wars-nap alkalmával nem csak az Erő rejtelmeit kutatjuk, de felidézzük a közelmúlt legfontosabb bejelentéseit is, így többek között a hamarosan érkező Ahsoka-sorozat első előzetesét is! A széria természetesen a Disney+-on debütál majd és az első előzetes alapján meglepően izgalmasnak tűnik. Aki esetleg lemaradt volna a trailerről, az most pótolhatja.

Az eredeti cikk

Miközben éppen a The Mandalorian 3. évadának legújabb részeire várunk hétről hétre, a Lucasfilm nem tétlenkedik, zsinórban jelentik be a legújabb Star Wars projekteket. A napokban tartják a 2023-as Star Wars Celebration, aminek rögtön a mai, első napján már számos érdekességet megmutattak. Három új mozifilm is készül a messzi-messzi galaxisban, amikre bár még sokat kell várnunk, szerencsére addig sem maradunk Star Wars nélkül. Még idén nyáron debütál a Disney+ kínálatában a legújabb élőszereplős sorozat, a Star Wars Ahsoka!

Visszatérnek a Rebels közkedvelt szereplői és persze maga a címszereplő is, akit láthattunk már a The Mandalorian 2. és a The Book of Boba Fett 1. évadában is. Rosario Dawson ezúttal Thrawn admirális nyomába ered, aki minden jel szerint visszatért a galaxisba és a Birodalom örökségét próbálja feltámasztani. Mivel a The Mandalorian korszakában járunk, lehet, hogy az admirálisnak szerepe lesz az Első Rend felemelkedésében is? Alig várjuk, hogy végre válaszokat kapjunk a kérdéseinkre és szerencsére nincs már messze a premier, a Star Wars Ahsoka idén augusztusban debütál, most pedig megkapta az első előzetesét!

Rosario Dawson Ahsokája mellett feltűnik majd Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), Anakin Skywalker (Hayden Christensen), Ezra Bridger (Eman Esfandi), Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) és Mon Mothma (Genevieve O'Reilly) is a képernyőn. Óriási titok, hogy ki bújhat majd Thrawn bőrébe, ezt most sem jelentették be. Ugyanakkor egy képet már láthattunk az admirálisról, persze azon sem szemből.

Kövess Minket!