FIFA 23: A pillanat, amikor letörlöd a játékot, 1000. rész

FIFA 23: A pillanat, amikor letörlöd a játékot, 1000. rész

Már lélekben a meccs végét várhatta, de keményen megfizetett lankadó figyelme miatt.

A kompetitív játékok során legtöbbünkkel előfordul olyan időszak, amikor nem akarnak összejönni a meccsek, ilyenkor azonban muszáj megőrizni a hidegvérünket, mert a frusztráció biztosan nem javít a győzelmi arányon. Nincs ez másképp a FIFA 23 esetében sem. A feszültség egész magas lehet a szoros találkozókon is, amikor hajszálon múlik, hogy ki is kerül ki győztesen. Ezt a fajta stresszt nem egyszerű kezelni, jó koncentrációra van szükség, hogy ilyenkor is helyt álljunk. Ez pedig nem mindenkinek jön össze, ahogy az az alábbi videóban is látszik.

A videót a vesztes játékos töltötte fel az egyik legnagyobb FIFA-val foglalkozó közösségi fórumra, ahol azzal kommentálta az esetet, hogy „120. perc, letörlöm a játékot”. A klipet megnézve teljesen meg tudjuk érteni az érzéseit, borzalmas, amikor egy ilyen hiba pecsételi meg a sorsunkat.

Ugyanis teljes mértékben csak magának köszönheti, hogy kikapott, sajnos ez a csúf igazság. A védelmeken alapvetően sem volt nagy hangsúly, az állás 7-7 volt és a hosszabbítás hosszabbításában járunk. Egy perc a ráadás, ennyit kellett volna kibírni. A védő még tisztázni tudta az ívelést, és hazafejelte a kapusnak. Ebben a pillanatban azonban elfogyott a figyelem, és ahelyett, hogy „ráfeküdt volna” a labdára, esetleg odapasszolta volna egy csapattársnak, ő megpróbálta kirúgni a labdát a mezőnybe. Plot twist: nem jött neki össze és egy egészen hihetetlen gólt kapott. Valószínűleg ő is nagyon szerette volna még megszerezni a győztes találatot és ezért kapkodott, ám ezzel a vesztébe rohant. Reméljük végül a FIFA megúszta a törlést, és a következő meccsen tanulva a hibájából is, nyerni tudott az illető!

120min, im uninstaling
by u/btwrustic in fut

Kövess Minket!