Pokoli ajándékokat húzhattok be Pierce 3 napos Diablo 4 maratonját követve!

Pokoli ajándékokat húzhattok be Pierce 3 napos Diablo 4 maratonját követve!

Három napos maratoni grind, rengeteg ajándék, Pierce belevág a Diablo IV-be!

A Diablo IV minden kétséget kizáróan sokak érdeklődését felkeltette, még olyanokét is, akik korábban a széria egyetlen részével sem játszottak. Ez pedig kiváló alkalom arra, hogy a közösség egybekovácsolódjon az új játékokban is, most sincs ez másképp.

Pierce június elsején 23 órakor kezdi a közvetítést és egészen június 4-én 19 óráig nyomja majd azt társaival. A Diablo IV ugyan Magyarországon csak június 2-án hajnal 1 órától lesz elérhető, addig is feltankolja magát a legszexibb perifériákkal és ajándékokkal, hogy legyen mit osztogatnia a közvetítés során.

Kuponok, perifériák, headset, minden, ami egy gamernek csak jól jöhet, megnyerhető lesz a streamen! A maratoni grindolást a rengeteg partner mellett médiapartnerként a partvonalról követjük végig. Csatlakozzatok, nézzük együtt meddig jutnak kopaszék a Blizzard legújabb játékában, vagy épp hányszor kapja el őket a Butcher!

Hamarosan pedig jön a Diablo-nap, avagy rengeteg érdekesség, információ és újdonság vár rátok nálunk is, érdemes visszalátogatni!

Az élő közvetítést itt követheted!

Kövess Minket!



Gamer szótár