Ne maradj le az év legnagyobb World of Warships eseményéről

Ne maradj le az év legnagyobb World of Warships eseményéről

Az ikonikus karakterrel, Popeye, a tengerésszel való első együttműködésből származó bevétel az óceánok védelmét és a veteránok jótékonysági szervezetét, a FORCE BLUE-t támogatja.

A Wargaming, - a vezető tengeri csataszimulátor, a World of Warships fejlesztője és kiadója - további részleteket osztott meg a legújabb jótékonysági partnerségéről, amely a King Features ikonikus karakterével, Popeye, a tengerésszel való együttműködés részeként jött létre. Júniusban, az óceánok hónapja alatt korlátozott ideig elérhető tematikus játékbeli tartalommal a FORCE BLUE-t fogja támogatni, amely egy tengervédelemmel foglalkozó jótékonysági szervezet. A színész és felderítő tengerészgyalogos veterán Rudy Reyes által alapított és vezetett FORCE BLUE egyesíti a különleges műveletek veteránjainak közösségét a tengertudomány és a természetvédelem világával, hogy mindkettőből a legjobbat hozza ki.

A Wargaming nagy múltra tekint vissza a veterán és történelmi nonprofit szervezetek támogatásában, és ezzel az együttműködéssel a World of Warships is részt vesz az óceánok védelmében, mivel Popeye, a tengerésszel együttműködve támogatják a FORCE BLUE-t. A FORCE BLUE erőfeszítéseinek támogatására a Wargaming 50 000 USD-t adományoz a szervezetnek. Ezen az adományon felül a kampány lezárását követően a Popeye-tartalmak eladásából származó nettó nyereség 10%-át is felajánlja a jótékonysági szervezet javára. A FORCE BLUE jótékonysági szervezetet 2016-ban alapították, amely két probléma megoldására összpontosít: a bolygó tengeri ökoszisztémáinak romlására és azokra a nehézségekre, amelyekkel sok veterán szembesül, amikor szolgálatuk véget ér, és már nincs feladatuk. A FORCE BLUE ezt a lehetőséget használta ki arra, hogy a különleges erők magasan képzett veteránjai neves tudósok és környezetvédők segítségével képesek legyenek a világ különböző részein a tengerbiológia sokszínűségének megőrzésére és helyreállítására.

A FORCE BLUE is csatlakozik a World of Warships-hez, hogy június 8-án részt vegyen az óceánok világnapja Twitch livestream eseményen. A livestream részeként a FORCE BLUE csapat két kulcsfigurája is csatlakozik hozzájuk: Rudy Reyes színész, amerikai tengerészgyalogos veterán, aki a szervezet társalapítója, valamint Steve „Gonzo” Gonzalez, az amerikai haditengerészet SEAL veteránja és a FORCE BLUE különleges projektekért és eseményekért felelős igazgatója. Ők ketten beszélnek majd a jótékonysági szervezet kettős küldetéséről, a tengerek védelmének fontosságáról, valamint arról, hogy a jótékonysági szervezet működése hogyan támogatja a veteránok mentális egészségét a civil életbe való visszatérésük során és azt követően.

„A FORCE BLUE megtiszteltetésnek veszi, hogy a World of Warships-szel együttműködhet az óceánok hónapjának alkalmából. Nem hiszem, hogy van olyan veterán a csapatunkban, aki nem rajong Popeye-ért, ezért ez egy csodálatos lehetőség, hogy együtt dolgozhatunk velük, miközben a világ tengeri ökoszisztémáinak megőrzéséért és helyreállításáért küzdünk” - nyilatkozta Jim Ritterhoff, a FORCE BLUE társalapítója és ügyvezető igazgatója.

A június 1-től elérhető Popeye jótékonysági csomagban két parancsnok lesz megtalálható - Popeye és Bluto -, mindkettő egyedi szinkronhanggal érkezik, valamint a csomagban két zászló és egy egyedi álcafestés is lesz a VII-es szintű USS Coloradohoz. Mindezek mellett a World of Warships játékosai június hónap folyamán, (július 1-ig) egy különleges „Save the Ocean” küldetéssorozatot is teljesíthetnek, amelyben heti sprintek és a végén egy ingyenes tematikus konténer vár rájuk.

Mindezek a legutóbbi World of Warships frissítést követően érkeznek, amely május 24-én jelent meg, és a korai hozzáférésű európai rombolókat, valamint a pánamerikai cirkálókat és a Convoy csatatípust hozta vissza a játékba. A World of Warships a világ vezető ingyenes, tengeri hadviselésre összpontosító játéka, amelyet a Wargaming fejleszt és ad ki. A játékosok a 20. század több mint 600, történelmileg pontos hadihajója közül választva harcolhatnak egymás ellen.

Kövess Minket!



Gamer szótár