CS:GO: Akár 3 játékost is cserélhet a Fnatic

CS:GO: Akár 3 játékost is cserélhet a Fnatic

Egyelőre csak pletyka, de bármelyik percben beigazolódhat!

Nem nagy titok, hogy ezen sorok írója lassan 10 éve, hogy a Fnatic CS:GO csapatának drukkol, legyen szó bármilyen versenyről is. Azt alá kell írnom, hogy éltem már meg kedvenc csapatommal gyönyörű és borzalmas időket is. Most éppen egy felívelő pályán van a csapat, persze az utóbbi évek béka feneke szintjéhez képest minden pálya felívelő.

A mostani felállás (KRIMZ, mezii, FASHR, roeJ és nicoodoz) elfogadható eredményeket hoz, nem jó, de nem is tragikus ugye, ahogy tartja az ősi azték mondás. (bocsi) A csapat célja azonban aligha merül ki abban, hogy időnként feljutnak a HLTV Top10-be aztán menetrendszerűen kiesnek onnan. Ettől jóval többet akarnak, bajnoki címet akarnak. Márpedig úgy tűnik, hogy a jelenlegi felállás nem képes bajnoki címek megszerzésére.

Már be is indultak a pletykák! Korábban már megbízható források szerint a Fnatic hamarosan cserélni fog, egyes források szerint két főt (KRIMZ és FASHR), míg más források szerint akár három főt (KRIMZ, FASHR és a harmadik játékos nem ismert) is cserélhet a Fnatic.

A csapat következő versenye a 2023-as IEM Köln lehet. Oda még nincs bejelentve a teljes mezőny, de valószínűleg a Fnatic sem marad ki a résztvevők közül. Kíváncsian várjuk, hogy vajon addig meglépi-e a cseréket a Fnatic! Az IEM Köln versenyét teljes egészében élőben követhetitek majd a twitch.tv/esport1tv csatornán!

Kövess Minket!



Gamer szótár