18

Elmúltál már 18 éves?


/
Magyar rangadóval zárul a 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters - Jön a döntő!

Magyar rangadóval zárul a 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters - Jön a döntő!

Békéscsabai E-sport Egyesület vagy DomiNation? DomiNation vagy Békéscsabai E-sport Egyesület?

Pénteken valósággal átgázolt a DomiNation a 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters rájátszásának mezőnyén, két piszok könnyű mérkőzés után már elmondhatták magukról, hogy biztos résztvevői a döntőnek. Ellenfelüket azonban akkor még nem ismertük. A szombati meccsnaphoz három csapat volt még játékban a döntőért, a Lenovo Legion Honvéd, az iPon Esports és a Békéscsabai E-sport Egyesület.

Az LLH és a BEE játékosait ráadásul pont a DomiNation ejtette le alsó ágra, égett bennük a tűz, hogy visszavágjanak nekik. Persze ehhez először egymás között kellett elrendezniük, hogy végül melyik csapat lesz az, amelyik szerverre léphet a ma esti Bo5-ös döntőben coolioék ellen. Mondhatni papírforma szerint alakultak az alsó ági mérkőzések, nem csak az eredmények, de azok szorossága szempontjából is. Már megszokhattuk, hogy a hazai csapatok között mindig van egy ötös - ez most éppen a DomiNation - amelyik ledominálja a mezőnyt, míg a többiek egymás között sokkal izgalmasabb és sokkal szorosabb mérkőzéseket szoktak játszani.

A 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters rájátszásának tegnapi eredményei:

  • Lenovo Legion Honvéd 2:1 iPon Esports
  • Békéscsabai E-sport Egyesület 2:1 Lenovo Legion Honvéd

Így tehát nem ért senkiit meglepetés, egy már-már örök rangadónak számító döntőt láthatunk majd, legalábbis ha a játékosok névsorán szaladunk végig, mindenképpen a hazai döntőkből ismerős arcokkal találkozhatunk. 

A DomiNation és a Békéscsabai E-sport Egyesület összecsapása ma délután kezdődik, 19 órától már élőben követheted majd a döntőt a twitch.tv/esport1tv-n!

Kövess Minket!



Gamer szótár