18

Elmúltál már 18 éves?


/
Boditoék már fixen döntőznek a 2023-as TippmixPro CS:GO Masters versenyén

Boditoék már fixen döntőznek a 2023-as TippmixPro CS:GO Masters versenyén

Kora délután kezdődnek a mai meccsek, holnap pedig már a döntőt láthatjuk majd!

Többtucat játékos vágott neki a 2023-as TippmixPro CS:GO Mastersnek, ahol nem csak 2 millió forint a tét, de maga az ESL Pro League is! A tavaszi TMP-bajnok ugyanis esélyt kap, hogy bejusson az őszi ESL Pro League mezőnyébe. A selejtezők után 8 csapat indulhatott el az EPL-ért folytatott harcban, mostanra azonban már csak 4 maradt játékban. A Top4 tegnap kezdte meg szereplését a rájátszásban, amit egész hétvégén élőben követhettek a twitch.tv/esport1tv csatornán!

Nagy meglepetés nem ért minket a palyoff első napján. Az felső ág indító meccseit, majd a felső ág döntőjét követhettük végig, a DomiNation szurkolók pedig igazán boldogok lehetnek, hiszen csapatuk már biztosan ott lesz a vasárnapi döntőben! Kezdésnek a Lenovo Legion Honvéd csapatát fogadták bodáék és bár flasiék minden tőlük telhetőt megtettek a győzelem érdekében, tudásuk legjavát adva álltak fel a szerverre, tegnap ez nem volt elég. A DomiNation két pálya alatt nyerte meg első meccsét a rájátszásban, ami után már azt várták, hogy az iPon és a BEE összecsapását követően melyik csapat lesz a következő ellenfelük.

A 2-0-ás békéscsabai győzelmet követően máris kezdődhetett a DomiNation vs Békéscsabai E-sport Egyesület felsőági döntő, ami már a vasárnapi döntőért ment! Sajnos itt sem láttunk izgalmasabb mérkőzést a papírformánál, er9kék sem tudtak kellő erőt képviselni Aaronék ellen. Inferno és Mirage, két klasszikus magyar pálya, mindkettő elsöprő DomiNation győzelemmel ért véget.

Az Aaron, coolio, kamion, bodito, fleav ötös így máris tovább lőtte magát a vasárnapi döntőbe, ahol jó eséllyel ugyancsak nem lesz párjuk a pályákon. A Playoff ma folytatódik az alsó ági meccsekkel, ahol már nem lehet hibázni. A Lenovo Legion Honvéd, az iPon Esports és a Békéscsabai E-sport Egyesület küzdhet még a döntőért.

A TippmixPro CS:GO Masters mai menetrendje:

Kövess Minket!



Gamer szótár