18

Elmúltál már 18 éves?


/
Az ESL Pro League-be röpíthet a 2023-as TippmixPro CS:GO Masters!

Az ESL Pro League-be röpíthet a 2023-as TippmixPro CS:GO Masters!

Óriási lehetőség előtt a magyar CS:GO, ki ne hagyjátok!

Végre vége a várakozásnak! Visszatér Magyarország legnagyobb CS:GO-versenye, idén is lesz TippmixPro CS:GO Masters, ráadásul tengernyi izgalmas és értékes újdonsággal. Nem csak a maga a verseny újult meg, kapott új lebonyolítási rendszert, de a már ismert és kedvelt bajnokság mellett elindul a feltörekvő tehetségeknek szóló Challengers osztály, ahol megmutathatod, hogy bizony veled is számolni kell, ha a jövő magyar CS:GO-tehetségeit keresik. Az aktuális szezonokról a következő cikkben olvashattok.

Siessetek, különben lemaradtok, hiszen a hétvégén máris indulnak a bajnokság nyílt selejtezői, amelyekre szabadon jelentkezhettek akár csapatban, akár egyedül is. Fontos, hogy csakis 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt, valamint legfeljebb két külföldi játékos játszhat egy csapatban. Magyar állampolgárnak számít minden olyan játékos, aki azt a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő dokumentumokkal igazolni tudja. Európa más országaiból a magyar játékosok csatlakozhatnak a versenyhez, viszont a korábban említett igazoló dokumentumok ellenőrzésre kerülnek. A verseny folyamán minden játékosnak az európai kontinens (+ Egyesült Királyság) területén szükséges tartózkodnia. A részvétel ezen területeken kívülről nem engedélyezett. Továbbá nem vehet részt olyan játékos, aki ESL, ESEA, FaceIT vagy Steam bant kapott az elmúlt egy évben.

Jelentkezés előtt természetesen érdemes alaposan átolvasni a hivatalos versenyszabályzatot is.

  1. 04.16. 16:00 - 1. selejtező: jelentkezés
  2. 04.17. 18:00 - 2. selejtező: jelentkezés

Idén pedig különösen megéri beneveznetek a TippmixPro CS:GO Mastersre, hiszen nem csak a 2 millió forintos összdíjazás csábító, de a nemzetközi porondon való szereplés is! Hiszen a 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters nyertese esélyt kap, hogy eljusson egyenesen az ESL Pro League-ig!

A bajnokcsapat meghívást kap az EPL S18: European Conference ligába, ahol 11 nemzetközi csapattal méretettheti meg magát. A Conference két legerősebb ötöse pedig bejut az ESL Pro League 18. szezonjába, ami augusztus végén kezdődik majd, a festői Máltán.

Hajrá minden csapatnak!

Kövess Minket!