LoL: Az új patchben elszakadhat egymástól a bot lane-es álompár

LoL: Az új patchben elszakadhat egymástól a bot lane-es álompár

A Riot Games tényleg szeretné elszakítani egymástól a két hőst.

Aki aktívabban követi a League of Legends profi mérkőzéseit, annak bizonyára már a könyökén jön ki, hogy a bot lane esetében mindig meg kell említeni az adott frissítéstől függetlenül Luciant és Namit. Ez a két hős annyira jól kiegészíti egymást, hogy tulajdonképpen az sem számít, milyen taktikával készül az ellenfél, akár vakon ki lehet választani már az első három pick során a párost. A Riot Games próbálkozott azzal, hogy egy-két célzott Nami-nerffel háttérbe szorítsa a duót, de ezek a próbálkozások gyorsan elhaltak. Most itt van egy olyan módosítás, amely Lucianhöz kapcsolódik. A 13.12-es LoL-patch talán elhozhatja azt az új érát, amikor már nem csak a Dagályhívó mellett bukkan fel a Megtisztító.

13.12-es LoL-frissítés: Lucian tervezett változtatásai

  • Lightslinger (passzív)
    • Alap mágikus sebzés 14-ről 10-re csökken
    • Mágikus sebzés AD aránya 20%-ról 15%-ra csökken
    • A bónusz mágikus sebzés jelzői akkor is aktiválódnak, ha egy ellenséges hős 1000 egység távolságon belül tömegirányítási képesség hatása alá kerül

Jelenleg az Innate - Vigilance bekapcsolásához az kell, hogy Luciant gyógyítsa, buffolja vagy pajzsolja egy szövetséges. Mivel Nami mind a háromra képes, valamint egyéb bónuszokkal is el tudja látni lövészét, ezért érthető, hogy nincs más alternatíva a jelenlegi metában. Jövő héttől kezdődően azonban megérkeznek a képletbe a CC-k, vagyis újra lehet majd számítani a Lucian + Braum, esetleg Lucian + Thresh és Lucian + Leona/Nautilus párosokra.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Szerinted Lucian mellett melyik támogató lesz a leghatékonyabb a 13.12-es frissítéstől?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.