Út a Tankfestre: Nézz közvetítéseket, szerezz egy ingyenes járművet és gyűjts tokenbolt jutalmakat!

Út a Tankfestre: Nézz közvetítéseket, szerezz egy ingyenes járművet és gyűjts tokenbolt jutalmakat!

Útmutatónkból kiderül, hogy mit kell tenned a különleges Twitch-dropok megszerzéséhez, amikkel alig két óra alatt garantált prémium tankot szerezhetsz.

Az Aquino Tank Weekend és a Tankfest alkalmából egy-egy különleges közvetítést nézhetsz meg június 11-én, illetve június 25-én. Az esemény kezdetén minden néző kap egy Út a Tankfestre tokent. Ezután, ha 60 percig nézed az egyik hivatalos közvetítést, egy újabb Út a Tankfestre tokent kapsz. Szerezz három ilyen tokent, hogy a különleges Út a Tankfestre-boltban található három prémium jármű egyikét megszerezd a garázsodba.

  • 1 Út a Tankfestre token jár: Az esemény kezdetén minden játékosnak.
  • 1 Út a Tankfestre token jár: A június 11-i Aquino Tank Weekend közvetítés megtekintéséért.
  • 1 Út a Tankfestre token jár: A június 25-i Tankfest közvetítés megtekintéséért.

Egy Út a Tankfestre tokent kapsz ingyen, ami azt jelenti, hogy már csak kettőt kell megszerezned a nagyszerű jutalomért. A június 11-i és a június 25-i közvetítések különállóak és függetlenek a rendszeres havi dropoktól, amelyek a tokenbolthoz adnak tokeneket. Azok a nézők, akik június 11-én és június 25-én mindkét közvetítést megnézik, és összegyűjtik a szükséges számú tokent, választhatnak egyet a három ingyenes prémium jármű közül: A Tiger 131, a Bretagne Panther vagy a TOG II* az Út a Tankfestre boltban lesz elérhető (lépj be a DEPÓBA a garázsból, és nyisd meg a HOMEFRONT ÚTÁNPÓTLÁST). Minden jármű 100%-ra képzett legénységgel és egy férőhellyel érkezik a garázsba.

Senki sem távozik üres kézzel! Nézd a közvetítéseket június 11-én és június 25-én az izgalmas rejtélyes dropokért, amelyben többek között prémium járművek, WoT prémium fiók napok, 3D-stílusok és még sok más vár! Ráadásul,ha mindkét közvetítést megnézed, egy ingyenes járművet is kapsz! (Figyelem: nincs kreditkompenzáció, ha már mindhárom járművet megszerezted).

Tokenbolt

Az Út a Tankfestre eseményünkre különleges tárgyak érkeztek a tokenboltba! Nézd a hivatalos World of Tanks csatornákat, vagy bármelyik World of Tanks Twitch közvetítést, ahol a dropok engedélyezve vannak egész júniusban, és szerezz tokeneket a garantált dropokból és a küldetés dropokból, amelyeket 2D-stílusokra, személyes tartalékokra, WoT prémium fiók napokra, 5× XP küldetésekre és még sok másra válthatsz be a tokenboltban! Ezek a dropok függetlenek a június 11-én és június 25-én megrendezésre kerülő két streamtől, amelyek az Út a Tankfestre tokeneket adják és az Út a Tankfestre-boltban tudod őket beváltani. Ne felejtsd el elkölteni a tokeneket és kiválasztani a jutalmakat, mielőtt a tokenjeid és a tokenbolt tárgyai lenullázódnak július 10-én 07:00 órakor.

Szerezz összesen 37 tokent ezekből a küldetésekből és a dropokból! Miután megnézted a közvetítéseket, és feloldottad a küldetésdropokat, teljesítheted az új heti és hétvégi küldetéseket minden héten az extra tokenekért. Mindössze néhány napod lesz arra, hogy a Twitch-dropok segítségével feloldd a küldetéseket, és teljesítsd őket a csatákban. Minden heti küldetés háromszor, míg minden hétvégi küldetés csak egyszer vehető fel.

Csak akkor látogathatod meg a Tokenboltot, ha legalább egy token van a fiókodban. Ha elfogynak a tokenjeid, a bolt ismét eltűnik, amíg új tokeneket nem szerzel. A tokenjeidet elveszíted, amikor a Tokenbolt július 10-én 07:00-kor (CEST) lenullázódik, úgyhogy ne felejtsd el addig mindet elkölteni!

Fontos emlékeztetők

  • Ne felejtsd el összekapcsolni a Wargaming- és a Twitch-fiókodat!
  • Nézd a különleges közvetítéseket június 11-én és június 25-én, hogy egy ingyenes járművet kapj, majd nézd tovább a közvetítéseket a rejtélyes dropokért.
  • Ne felejtsd el kiválasztani az ingyenes járművedet az Út a Tankfestre-boltban július 10. 07:00 órakor előtt.
  • Nézd a közvetítéseket a hónap folyamán, hogy tokeneket szerezz, amiket különleges tárgyakra válthatsz be a tokenboltban július 10. 07:00 óra előtt.
  • Jelentkezz be és gyűjtsd be az Aquino Tank Weekend és a Tankfest rejtélyes dropjait, a június 18-i és július 3-i határidő előtt (nézd meg a „FONTOS: Gyűjtsd be a rejtélyes dropokat!” szekciót).

 

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.