Jövő héten indul az LEC, bejelentette új midesét a Team Heretics

Jövő héten indul az LEC, bejelentette új midesét a Team Heretics

Látványos videóban leplezte le a spanyol csapat megújult ötösét.

Kicsit több mint egy hetet kell már csak várnod, hogy újra a képernyőn lásd az EMEA-régió legjobb League of Legends csapatait és játékosait. Az LEC 2023 Summer Split június 17-én indul az elmaradhatatlan magyar közvetítéssel és dropokkal együtt. Óriási változásokra a pletykák alapján nem kell számítani, de vannak együttesek, amelyek felrázták a keretüket, hogy így megragadják az utolsó szalmaszálat, ami segíthet nekik kijutni a világbajnokságra. Az egyik ilyen klub a Team Heretics (bluerzor egykoron itt játszott, most az akadémia csapatot erősíti), amely miden és az ADC pozícióban változtatott a tavaszi szezonhoz képest. Jackspektrát a G2 egykori fenegyereke, Flakked váltotta, Ruby helyére Vetheo, az MVP-díjjal is jutalmazott veterán érkezett.

Látványos a bejelentő videó, de az eredmények terén nem produkált hasonlót eddig a Team Heretics

Amióta megnyerte a Misfits Gaming színeiben a legértékesebb játékosnak járó elismerést a francia srác, azóta nem sikerült még csak meg sem közelítenie azt a teljesítményt. Az EXCEL kifejezetten rosszul nézett ki akkor, ha Vetheo volt a kezdőjük, igaz Abbedaggéval sem tudtak még csodát művelni. Akalival és Zoéval már többször megmutatta a még mindig csak 20 éves középső ösvényes, hogy fel tudja venni a versenyt a liga legjobbjaival, de most egyik hős sincs a meta közelében. Mindenképpen szükség lesz arra a TH-nál, hogy ki tudják használni az új igazolásuk erősségeit. Jankos és Mersa szerepe felértékelődhet, mivel a dzsungeles és a támogató tud igazán hatást kifejteni a szóló ösvényekre a korai szakaszban. 

Flakkedről sem szabad megfeledkezni, mivel kifejezetten erős szezont tett le az asztalra a spanyol ligában, valamint utána az EMEA Mastersen is. Jackspektra nem bírta el a topliga nyomását, spanyol utódjának ebben már van tapasztalta, ami rengeteget számíthat a TH felemelkedésében.

Kövess Minket!



Gamer szótár