Acélvadász: Újjászületés – Készülj fel az izgalmakkal teli csatákra!

Az Acélvadász: Újjászületés a klasszikus Acélvadász játékmódnak a legújabb feldolgozása.

Az Acélvadász: Újjászületés a klasszikus Acélvadász játékmódnak a legújabb feldolgozása. A játékmód június 12. és június 26. között lesz elérhető, és számos olyan kísérleti játékmechanikát tartalmaz majd, amely sokkal élvezetesebbé teszi a játékmenetet. A csaták ugyanazt a pörgős, túlélésért zajló játékmentet testesítik meg, mint korábban, azonban a szabályok sokkal egyszerűbbek. 

Az Acélvadász: Újjászületés játékmód olyan, mint egy kiképzőpálya, ahol a már ismert mechanizmusok kicsit másképp működnek. A következőkre számíthatsz ebben a sivatagi, battle royale játékmenetre épülő kiképzőtáborban:

  • Ha a járműved megsemmisül a csata első néhány percében, akkor lehetőséged lesz újracsatlakozni az összecsapáshoz.
  • A játékosok a szakasztagokat újra tudják majd éleszteni.
  • Harcba szállhatsz majd a Banditákkal, a gép által vezérelt egyedi viselkedésű ellenfelekkel.
  • Az Acélvadász: Újjászületésben a képességeidnek megfelelő játékosok ellen játszhatsz majd: az új csatabesorolási szabályok figyelembe fogják venni a játékmódban mutatott teljesítményedet.
  • Lehetőséged lesz Battle Pass-pontokat és egyéb hasznos játékbeli jutalmakat szerezni.

Az Acélvadász: Újjászületés egy vadonatúj, pörgős háttérzenével érkezik, így azonnal át tudod majd érezni a kaotikus atmoszférát és a roncsderbire emlékeztető hangulatot. 

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.