WoT: Különleges járműajánlatok a D-nap alkalmából

WoT: Különleges járműajánlatok a D-nap alkalmából

Indulj csatába ezekkel a tankokkal, amelyek mindegyike egy-egy, a partraszálláson részt vevő nemzetet képvisel.

Idén lesz a szövetségesek normandiai partraszállásának 79. évfordulója. Ez a mérföldkőnek számító esemény a második világháború fordulópontja volt, amely a második front megnyitását jelentette Nyugat-Európában. Ez volt a hadtörténelem legnagyobb partraszállása, majd kevesebb mint egy évvel a hadművelet 1944. június 6-i megindítása után véget ért a második világháború Európában. Indulj harcba a Caernarvon Action XT26E5 Patriot és az M10 RBFM fedélzetén. Ez a három jármű – amelyek mindegyike egy-egy, a partraszálláson részt vevő nemzetet képvisel – most kedvezményes csomagokban kapható a Prémium boltban.

Caernarvon Action X ajánlatok

Caernarvon Action X egy felettébb szokatlan jármű, és nem csak az exkluzív Fear Naught stílus miatt, amely unikornissá változtatja Ez az egyedi megjelenés segít kitűnni a csatatéren, és a megfelelő szögbe forgatva, az erősen páncélozott torony minden ellenfélnek kellemetlen perceket fog okozni. Használd ki a 10 fokos lövegsüllyedését, hogy kiless a dombtetőkről vagy az akadályok mögül, és a pontos löveggel célba vedd az ellenséget, hogy aztán figyelemreméltó, 2338 életerő percenkénti sebzést préselj ki belőle.

T26E5 Patriot ajánlatok

T26E5 Patriot nehéz harckocsi annyira amerikai, mint a baseball, a hot dog és az almás pite – és nem csak az egyedülálló állandó álcafestése miatt. Osztályának és nemzetének igazi képviselőjeként, a Patriot a kemény tornyát 10 fokos lövegsüllyedéssel és fantasztikus, 2000-es percenkénti sebzésű löveggel, valamint 390 méteres látótávolsággal kombinálja. Ez egy sokoldalú gép, amely éppúgy képes tartani a nehéz tankok szárnyát, mint támogatni a közepes tankok támadását.

M10 RBFM ajánlatok

Eredetileg az M10 RBFM a francia hadsereg tengerészgyalogságánál teljesített szolgálatot. Ezek a páncélvadászok aktívan részt vettek a szövetségesek normandiai partraszállását követő hadműveletekben. A virtuális harcmezőn ez a tank kiváló, 370 méteres látótávolsággal büszkélkedhet, amelyet jó álcázási értékek egészítenek ki. Használd ki ezeket a kulcsfontosságú mesterlövész tulajdonságokat, és okozz akár 2225 sebzést percenként az 1,8 másodperces célzási idő és 10 fokos lövegsüllyedés segítségével. Minden M10 RBFM csomagban megtalálható a csak ezzel a járművel használható Sirocco 3D-stílus, amely +4% bónuszt ad az álcázásra.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.