Hosszú idő után reagált a Wednesday sztárja a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra

Hosszú idő után reagált a Wednesday sztárja a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra

Hónapok óta zaklatják és fenyegetik, de nem csak őt, hanem a családját és barátait is.

Ha azt mondjuk, hogy Wednesday, akkor alighanem mindenkinek a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata jut eszébe vagy a főszereplőként híressé vált Jenna Ortega. Javában zajlanak a második szezon munkálatai , de úgy tűnik most egy másik dolog miatt is rivaldafénybe kerülhet a projekt. Legalábbis annak egy másik fontosabb szereplője, Percy Hynes White, aki Xavier Thorpe-ot alakítja. Twitteren azonban egyre másra jelentek meg olyan bejegyzések lányoktól, miszerint a színész szexuálisan zaklatta őket.

Arról számoltak be többen is, hogy a 21 éves Percy és barátai éveken át bulizott úgy, hogy leitattak ilyenkor lányokat és kihasználták utána őket. Ezekre a komoly vádakra az év elején nem igazán reagált Percy, sem a Netflix, miközben az interneten közutálat tárgyává vált a fiatal színész. Ennek egyik része az volt, hogy közvetlenül a streamingplatformtól követelték, hogy váljanak meg tőle a Wednesday második évadjára.

Percy a nagy hallgatást követően most egy Instagram sztoriban fejtette ki véleményét a dologról. Arról is ír benne, hogy ez egy ismeretlen ember, akivel sosem találkozott, lejáratókampánya, ráadásul ennek hatására nem csak ő, hanem családja és barátai is halálos fenyegetéseket kaptak. A pletykákat és a vádakat visszautasítja és letagadja, hogy bármilyen köze lenne azokhoz a történetekhez, amelyeket az interneten terjesztenek róla. Felhívja arra is a figyelmet, hogy az ilyen és ehhez hasonló alaptalan vádak bizalmatlanságot váltanak ki az emberekből a tényleges áldozatokat illetően. Az sem tetszett neki, hogy jogtalanul használtak fel képeket ezekhez a történetekhez, miközben egyik, Jane nevű barátját is áldozatként tüntették fel, pedig a lány megpróbálta tisztázni a helyzetet, de senki nem hallgatott rá.

A mondandóját azzal zárta, hogy mindenkinek megköszönte, aki kiállt mellette és örül annak is, hogy sikerült eljuttatni a tényeket tartalmazó üzeneteket azokhoz, akiknek kellett, illetve szeretné, ha végre őt és a családját is békén hagynák a zaklatók egyszer s mindenkorra.

Kövess Minket!



Gamer szótár