Két dolgot is elárult Jenna Ortega a Wednesday 2. szezonjáról

Két dolgot is elárult Jenna Ortega a Wednesday 2. szezonjáról

Egy kellemes beszélgetés során fedte fel ezeket az információkat.

Tavaly nagyot ment az Adams Familyből megismert Wednesday karakterére építő sorozat, ráadásul a címszereplőt alakító Jenna Ortega ennek is köszönhetően egy csapásra világsztárrá vált. Azóta az is kiderült, hogy a Netflix egyik legsikeresebb szériája második évadot is kap, amelyről most maga Jenna osztott meg néhány új információt.

Arról mesélt egy interjú során, hogy sokkal komorabb történetre számíthatunk a folytatásban. Azt is elmesélte, hogy a forgatás alatt korábban megváltoztatta Wednesday Addams néhány párbeszédét, mert úgy érezte, hogy karaktere nem mondana bizonyos dolgokat. Ez is része Ortega folyamatos őszinteségének a népszerű Netflix-sorozattal kapcsolatban, hiszen nyíltan elmondta a véleményét, hogy szerinte Wednesdaynek semmi szüksége a szerelemi szálakra, és mivel a második évadban a produceri feladatokat is ellátja majd, ezért a Golden Globe-jelölt színésznő megosztott néhány olyan dolgot, ami eltér majd az eddig látottaktól a következő évadban.

A Variety "Actors on Actors" sorozatában, az Elle Fanninggel folytatott beszélgetés során Ortega beszámolt a Wednesday 2. évadjáról, és elmondta neki, hogy döntés született arról milyen stílusban halad tovább a sorozat, de nem csak ez volt az egyetlen érdekesség a mondandójában.. Azt is elmondta, hogy elvetik a romantikus szerelmi szálakat, utalva a szerelmi háromszöggel kapcsolatos történetére, amelyben Tyler Galpin (Hunter Doohan) és Xavier Thorpe (Percy Hynes White) is szerepelt.

„Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit jobban rámegyünk a sorozat horror vonalára. Mert ez egy kicsit könnyed, és egy ilyen sorozatnál vámpírokkal, vérfarkasokkal és szuperképességekkel, nem akarjuk túl komolyan venni magunkat. Továbbá minden romantikus szerelmi szálról lemondunk, ami nagyon jól hangzik.”

Kövess Minket!



Gamer szótár