Palworld: Gépfegyveres Pikachuk, avagy nem fogjuk fel, hogy mit láttunk a videóban

Palworld: Gépfegyveres Pikachuk, avagy nem fogjuk fel, hogy mit láttunk a videóban

Egy teljesen új IP-t is lelepleztek a 2023-as Summer Game Festen.

A világ egyik legismertebb és legnagyobb értékkel bíró franchise-a a Pokémon brand. Pikachuval tényleg csak az nem találkozott a világ polgárai közül, aki szándékosan kerüli a modern technológiát, vagy egyszerűen még annyira fiatal, hogy nem képes értelmezni a furcsa kis japán lényeket. A Palworld készítői le sem tagadhatnák, hogy honnan merítettek ihletet, amikor leültek a tervezőasztalokhoz. A gépfegyverekkel felruházott cuki lények vérben forgó szemekkel esnek egymásnak, de annyira komolyanvehetetlen ez az egész, amennyire azt a fejlesztők bizonyára szándékosan kitalálták.

A Pocketpair többjátékos, nyílt világú, a gyűjtögetésre és craftolásra, valamint a lövöldözésre fókuszáló videójátékáról egyelőre nem sokat tudni. A Palok kalandjai valamikor 2024 januárjában érkeznek meg Steamre, várhatóan egy Early Access hozzáférés keretében. A hű társad oldalán megtalálhatód a győzelemhez vezető utat, ebben semmi kétség nincs, azonban a túlélésért folytatott küzdelem minőségével kapcsolatban lehetnek kételyek. Kasszát robbantó multis indie-ről nem igazán hallani az elmúlt években, a piac eléggé túltelítettnek számít ebben a műfajban. Amiben mégis bízhatnak a programozók, hogy annyi mindent próbálnak beletuszkolni ebbe a programba, hogy valami csak megfogja majd a gamereket.

  • Létrehozhatsz farmokat, ahol ültethetsz, öntözhetsz és betakaríthatsz különböző gyümölcsöket és zöldségeket
  • Járhatod a vadont, hogy elkapd az új Paloket
  • Gyárakat építhetsz, ahol fegyvereken dolgoznak a munkásaid
  • Gyűjtögethetsz elképesztő mennyiségű dolgot, erőforrásokat termelhetsz, sőt még kondérban kotyvaszhatsz is
  • Rakétákat és piramisokat (?) építhetsz
  • Földön, vízen és levegőben utazhatsz a hatalmas világban

Ígéretekből nincs hiány, de ki kell várni jövő év elejét, hogy élesben láthassátok, mit tudtak összerakni valójában a lelkes Pocketpair-csapat tagjai.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN