Már most egymillió dollárt ér ez a Magic: The Gathering kártya, pedig még meg sem jelent

Már most egymillió dollárt ér ez a Magic: The Gathering kártya, pedig még meg sem jelent

Még ki sem bontották, de mindenki ezt akarja.

A Wizard of the Coast még márciusban jelentette be, hogy nemsokára jön a Lord of the Rings: Tales of Middle-earth crossover szett. Ebben hivatalos Magic: The Gathering kártyákat találhatnak a játékosok, amivel akár versenyen is lehet majd játszani, viszont a téma a Gyűrűk Ura lesz. Ez már alapból is érdekes, hiszen eddig még nem volt arra példa, hogy Középfölde a Magic lapokon elevenedjen meg. A közösség már most tűkön, pedig a kártyacsomagok csak június 23-án kerülnek a boltokba. Sőt a készítők még feljebb korbácsolták a várakozást, hiszen a számtalan pakk egyikében ott figyel majd a teljesen egyedi One Ring.

Az Egy Gyűrű csak egyszer került nyomtatásra, ami a gyűjtők számára ultra értékessé teszi a lapot. Pár nappal ezelőtt Cassius Marsh, a Chicago Bears játékosa a Twitteren tett közzé egy felhívást, amiben fél millió dollárt ajánlott annak, aki megtalálja a kártyát és azt hajlandó eladni neki.

Viszont a Dave & Adam's vállalat még erre is ráígért. Ők megduplázták a jutalmat.

Viszont van egy kis bukkanó, amire érdemes azért figyelni. Dave és Adam csak akkor fizeti ki a summát, ha június 17-ig megkapják a Gyűrűt. Ezzel szemben Cassius ajánlata fennmarad utána is. Mondanám, hogy itt az idő túrni a dobozokat, de egy booster csomag 35 dollárba kerül, szóval mindenki csak a saját felelősségre induljon el kincset keresni.

Cover kép: The Gamer

Kövess Minket!Gamer szótár