LoL: Itt egy kihívás, amihez legalább 163 meccset le kell játszanod

LoL: Itt egy kihívás, amihez legalább 163 meccset le kell játszanod

Ha keresel egy nehezen teljesíthető achievementet, akkor ez a küldetés csak rád vár.

A League of Legendsbe hosszú évek várakozása után bekerültek az achievementek, avagy a kihívások rendszere. Az idézők számára elérhetőek lettek olyan extra küldetések, amik teljesítése semmilyen formában nem jelent előnyt a játékosok számára, a rendszer mégis meghálálja az ebbe befektetett játékórákat. A "Jack of all Champs" maximumra való kipörgetéséhez legalább 163 meccset biztosan le kell játszanod, ugyanis a feladat nem más, mint minden hőssel egy győzelem megszerzése PvP-módban. Elsőre nem tűnik annyira nehéznek ez az egész, de semmi sem garantálja, hogy az összes karakterrel elsőre kijön a lépés.

Egy lelkes LoL-osnak nemrég sikerült az összes pipát begyűjteni a bajnokok mellé, így még friss benne az élmény, amit megosztott a legnagyobb közösségi fórumon.

  • Nagyjából hat hónapig tartott neki megszerezni a W-ket, de ebben közrejátszott az is, hogy nem minden meccsen helyezte előtérbe a kihívást
  • Érdekesség, hogy Syndrával nem sikerült neki az első 3-4 alkalommal behúzni a győzelmet, majd egy 0-8-1-es intelésnél a csapat annyira jó volt mellette, hogy ledőlt az ellenfél Nexusa

Kifejezetten kevés játékos rendelkezik ezzel az achievementtel, ugyanis nem mindenki leli örömét abban, hogy számára nem igazán komfortos karakterekkel kell megállnia a helyét éles helyzetekben. Ha szeretitek a nehéz meccseket, akkor mindenképpen próbáljátok meg összegyűjteni a szükséges győzelmeket, egyébként fokozatosan úgyis egyre több és több bajnokkal jön össze a siker, hacsak nem vagytok vaskalapos OTP-k.

Kövess Minket!



Gamer szótár