Így készült az új Frontvonal pálya, a sivatagi Délibáb

Így készült az új Frontvonal pálya, a sivatagi Délibáb

A nagy kiterjedésű, 3×3 km-es pálya dűnéket, sziklákat, csodálatos oázisokat, kanyonokat és hatalmas bejárható barlangokat tartalmaz. 

A hatalmas pályákkal és végtelen taktikai lehetőségekkel kecsegtető Frontvonal június 5. és június 12. között először lesz elérhető 2023-ban. Nézd meg az 1. epizódban, hogy mi minden változott, és vesd bele magad az intenzív, 30 a 30 elleni harcba a szektorokra osztott óriási térképeken. Lépj feljebb a ranglétrán, és használd a harci tartalékokat és a csapatkoordinációt, hogy elpusztítsd (vagy megvédd) az öt nagy lövegtornyot!

A Frontvonal mostantól teljes pályakészlettel rendelkezik: egy nyári, a Normandie; egy téli, a Kraftwerk; és egy új, sivatagi témájú csatatér, a Délibáb. Általános kialakítását tekintve megegyezik a másik két Frontvonal-pályával: 3×3 km-es, három vonallal, amelyek közül az első kettő 1×1 km-es szektorokra van osztva, melyeket el kell foglalni vagy meg kell védeni, míg a felosztatlan harmadik vonalban találhatók a lövegtornyok. Azonban a Délibáb több lehetőséget kínál a vonalak közötti interakcióra. A folyó deltájában elterülő sziget ellenőrzése előnyhöz juttathatja bármelyik csapatot a B és a C szektorban.

A 2023-as Frontvonal első szezonja elkezdődött, izgalmas újítások és egy vadonatúj pálya vár rád. A Délibáb pálya Észak-Afrikában játszódik, és számos érdekes helyszín és táj található a térképen. A nagy kiterjedésű, 3×3 km-es pálya dűnéket, sziklákat, csodálatos oázisokat, kanyonokat, hatalmas bejárható barlangokat, egy kastély romjait, egy hegybe vájt falut, egy ősi kőbányát, egy nagy kikötőt, egy észak-afrikai építészeti stílusban épült part menti várost, olajmezőket és egy olajfinomítót is tartalmaz. Ez a forró afrikai pálya kiválóan alkalmas az intenzív 30v30-csatákra.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.