Diablo IV: World Tier 5, új gem rankok és más szivárgások

Diablo IV: World Tier 5, új gem rankok és más szivárgások

Hamarosan érkeznek az újabb frissítések, a bányászok megszerezték az infókat.

A Diablo IV (vagy Diablo 4, kinek, hogy tetszik) továbbra is hatalmas fordulatszámon pörög. Még mindig rengeteg hely kiadó a Lilith-szobron, így nyugodtan lehet farmolni az XP-t hardcore módban, hátha sikerül bekerülni az első 1000 játékos közé, akik elérték a maximális szintet, így megszerezték a Temepered Champion title-t. A magyar streamerek közül Konti van legközelebb a hőn áhított célhoz, a cikk írásának pillanatában 97-es szám szerepel a Sorcererjének neve mellett. Érdekesség, hogy ejay (aki Kontival csapatban farmolt a start óta) összehozta a HC 100-at, vagyis egy hazai diablós tagje biztosan szerepel majd a történelmi listán.

Milyen újdonságok érkeznek hamarosan a Diablo IV-be?

A HC-rushokról egyelőre ennyit. Jöjjenek azok az információk, amiket adatbányászoknak sikerült megkaparintania az elmúlt napokban.

  • Új World Tier érkezik, az 5-ös számú: egy új dungeonre is számíthattok, amit Fractured Peaksben kell keresnetek
  • Új szinteket kapnak a drágakövek: A rank 6 gemeknek egyelőre nincs nevük, a rank 7-et Magnificentnek, a rank 8-at Perfectnek keresztelték el a fejlesztők

A magasabb szintű gemek bónuszainak pontos százalékait egyelőre csak sejteni lehet, de a hivatalos frissítésig ezeket pletyka szinten kell kezelni. A szivárogtató szerint az Activision Blizzard mindent megtesz azért, hogy elkerülhető legyen a fentihez hasonló leakelés. Hiába azonban a törekvés erre, DataMineARPG az Immortalban már megtalálta azokat az elrejtetett kiskapukat, amiket most is tud hasznosítani.

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár