Avatar: Frontiers of Pandora: Játékmenetet és megjelenési dátumot villantott a Ubisoft

Avatar: Frontiers of Pandora: Játékmenetet és megjelenési dátumot villantott a Ubisoft

Hosszú perceken keresztül beszéltek a várva várt Avatar-játékról.

Lehet kritizálni a Ubisoftot azért, mert nagyon egy kaptafára készíti folyamatosan a nyílt világú akciójátékait, azonban egy dologban elképesztően ügyesek a cégné: a marketingben. Mind az Assassin's Creed-széria, mind a sokadik Far Cry-epizód képes kasszát robbantani. Most itt van az Avatars: Frontiers of Pandora, amely 2023. december 7-én érkezik. A Ubisoft+ miatt előfizetéses keretek között is adhattok egy esélyt neki, ha nem szeretnétek kifizetni a tripla A-s címnek járó vételárat (69,99 euró).

Mit lehet tudni a na'vis kalandról?

Kifejezetten jó azt látni, hogy kellő odafigyeléssel alkották meg a kreatív szakemberek a világot. Pandora mozog, él és minden tekintetben úgy működik, ahogy azt már James Cameron bemutatta a filmjeiben. Az állatok megmentéséért és a gonosz kiűzéséért folytatott harcba akár többedmagatokkal is belevághattok, így érdemes már most bedobni a haveroknak a megjelenési dátumot. A na'vik és a természet közötti összhang nagy fókuszt kap, így nem minden másodpercben kell az akcióra koncetrálni. A fegyverek terén változatos a repertoár, íjjal és puskákkal egyaránt lehet tizedelni az ellent. Az egyik legizgalmasabb részlet a fenti videóban az volt, amikor az irányított karakter bekapcsolta a "speciális látásmódot", aminek köszönhetően ki tudta szűrni a megsemmisítendő célpontokat.

Pandora eddig sosem látott részének (Western Frontier) a bejárása hosszú órákba telik majd, ebben biztosak lehettek. Ha szeretnétek minden eseményt élőben követni a Ubisoft Forward 2023-ról, akkor tartsatok ma este az Esport1-gyel!

Kövess Minket!



Gamer szótár