Óriási rekordot döntött a Diablo IV, elégedett lehet az Activision Blizzard

Óriási rekordot döntött a Diablo IV, elégedett lehet az Activision Blizzard

Őrületes mennyiségben sikerült értékesíteni a pokoli kalandot már rögtön az első héten.

Aki követi a Diablo 4-híreket, annak mindenképpen el kell árulni a fantasztikus hírt, hogy egy újabb magyar játékos neve került fel a Lilith-szoborra. Konti második nekifutásra (először 94-es szinten feldobta a talpát a karaktere) elérte a 100-as szintet Hardcore játékmódban, így ő lett az első streamer a hazai szcénában, akinek sikerült ez a nem mindennapi tett. Nemcsak Kontinak lehet gratulálni, hanem az Activision-Blizzardnak is, ugyanis a valaha volt leggyorsabban fogyó videójátékot sikerült összerakniuk. Csak az első héten 666 millió dollárt (!) termelt az ARPG, ami nagyobb bevételnek számít, mint az összes horror filmé, amit 2023-ban bemutattak. Innen már csak egyetlen ugrás az abszolút csúcs megdöntése, amelyet jelenleg a Call of Duty: Modern Warfare 2 tart: a világ legnépszerűbb franchise-ának ez az epizódja 1 milliárd dollárnál többet hozott a konyhára az első 10 napban.

További őrületes, első heti statisztikák a Diablo IV-gyel kapcsolatban

  • 276 millárd szörnyt pusztítottak el a játékosok az indulás óta
  • 316 millió karakter hullott el a kalandok során
  • 276 millió órányi időt öltek a játékba az early access startja óta
  • Több mint 166 millió partit hoztak már létre
  • 5,8 millió karaktert pusztított el egyedül a The Butcher
  • 430 000 játékost öltek meg PvP-csatában
  • A Twitchen az első helyen tanyázott június 1-9. között a játék, amivel megdöntötte a Blizzard előző rekordját közvetített és megtekintett órák számában

Ti kipróbáltátok már a pokoli mókát?

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések