Megkapta első előzetesét a csodálatos új Pixar-film

Megkapta első előzetesét a csodálatos új Pixar-film

Az elmúlt években jobbnál jobb filmekkel jelentkezett a stúdió, az Elio is beállhat ebbe a sorba.

Nem nagy titok, hogy imádom a Pixar meséit, az Agymanók, az Előre, a Lelki ismeretek vagy a Luca mind zseniális volt, csak hogy néhányat említsek az elmúlt évekből (nem elfelejtve a nagy klasszikusokat). Jelenleg az Elemental fut a mozikban, ám ezzel nincs vége a sornak és máris bejelentkezett a következő film, az Elio.

A Disney ugyanis közzétette az első trailert róla, ami rögtön nagyon megfogott. 2024. március 1-jén jön majd a mozikba, a középpontban pedig egy kisfiú lesz, akit elrabolnak a földönkívüliek. A látványvilágra ezúttal sem lehet panasz, lélegzetelállító lesz, mint mindig, magával ragadó színekkel és terekkel.

A történet talán nem lesz annyira világverő, de a párbeszédek viccesek, abban pedig mindig különösen jó volt a Pixar, hogy az érzelmeket és a kapcsolatokat ábrázolja. Itt is valószínűleg megjelenik majd a sok munka miatt terhelt anya-fia kapcsolat, illetve elmélkedés az emberiség és a földönkívüliek kapcsolatáról. Ezt nagyon sokan sokszor feldolgozták már, hiszen fogalmunk nincsen, hogyan reagálnánk egy ilyen találkozásra, ezért ez egy izgalmas téma. Persze akadtak kritikus hangok is, hogy az animáció olyan, mint a korábbi filmeknél, de szerintem ez egy jólbevált formula, ami egyáltalán nem vesz el a filmélményből. Te hogyan vélekedsz erről?

Kövess Minket!



Gamer szótár