Majd egy tucat karakter kaphatna saját spin-offot a Creed után

Majd egy tucat karakter kaphatna saját spin-offot a Creed után

A Creed már most is egy jelentős Rocky széria, de a franchise potenciálisan még legalább 10 tévésorozat vagy filmes spin-offot hozhatna a jövőben.

Kétségtelen, hogy megérte az áldozatot Sylvester Stallonénak a Rocky első része, hiszen az 1976-os film előtt nem állt jól anyagilag és még a kutyáját is el kellett adnia, ráadásul sokáig senkit nem érdekelt az általa írt forgatókönyv úgy, hogy magának akarta a főszerepet. Azóta pedig tudjuk, hogy végül összejött neki a dolog, hiszen a United Artists meglátta a lehetőséget a koncepcióban, majd leforgatták a Rocky Balboát a főszerepbe állító történet első felvonását, amit utána még öt további követett Sly főszereplésével. A színész azonban időközben kiöregedett a szerepből, de egy új ötlet ismét életet lehelt a bunyós franchiseba, hiszen a szinte összes részben feltűnő Apollo Creed fiával folytatni lehetett a sztorit. Annyira beindult ez a vonal, hogy már ebből is született egy trilógia Michael B. Jordannel, aki Adonis Johnsont/Creedet alakítja a filmekben. A Rocky-franchise eddigi kilenc alkotása során pedig rengeteg karaktert ismerhettünk meg, akik közül sokan több filmben is kibontakozhattak már egy kicsit jobban, de olyan nagyon sok játékidőt, mint a két címadó személy, nem kaptak. Néhány Rocky- és Creed-karakter azonban elég erős lehet ahhoz, hogy saját spin-offban ismerhessük meg őket jobban, legyen szó akár filmről, akár tévésorozatról. Tavaly egyébként az MGM stúdió arról számolt be, hogy nekiláttak a "Drago" című film előkészületeinek, akit szintén beletettünk a lentebbi listába, mivel egyelőre bővebb információval nem szolgáltak a projekttel kapcsolatban azóta sem.

A nem rég bemutatott Creed III sikere egyértelműen azt jelzi, hogy még bőven van nafta ebben a franchiseban és nem véletlenül nem hagyják a fiók mélyére kerülni a bokszolós filmsorozatot. Az alábbi galériába összeszedtük azokat a karaktereket, akik a jövőben szintén remekelhetnének a saját spin-offjukban – kattints a képre a galéria előhívásához:


Adonis és Bianca Creed lánya

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár