Kandahár mozijegyekre csaphattok le az Esport1 Közösségben!

Kandahár mozijegyekre csaphattok le az Esport1 Közösségben!

Gerard Butler legújabb akciófilmjére nyerhettek most jegyet, siessetek, le ne maradjatok róla!

A CIA szabotázsakciót hajt végre egy iraki nukleáris reaktoron, a bonyodalmak azonban akkor kezdődnek, amikor a sikeres akció után lelepleződik a kulcsfontosságú CIA-ügynök, Tom Harris. Fotója azonnal bejárja a sajtót és megindul utána az embervadászat. Gerard Butler karakterének ezután 30 órája marad kimenekülni az országból, ami persze gyakorlatilag lehetetlen.

Ezzel a felütéssel indul a Kandahár, amire most ti is mozijegyeket nyerhettek!

A Fórum Hungary jóvoltából, szeretnénk meginvitálni titeket a Kandahár vetítésére. Ehhez nem kell mást tennetek, mint felkeresni az Esport1 Piacot és az E1 pontjaitokból megvenni a jegyeket. De ne habozzatok túl sokáig, mert a helyek limitáltak. Az első 20 vásárló, páros belépőt kap. Lássuk, hogy pontosan mit is kell tennetek, ha szeretnétek ott lenni.

    • Keressétek fel az Esport1 Piacot és vegyétek meg a jegyeket
    • E-mailben megkapjátok a vetítéssel kapcsolatos információkat
    • A vetítés Június 21-én 19:00-kor lesz, az Westend Cinema City 2-es termében.
    • A neveteket listán adjuk majd le moziban, a helyeteket pedig érkezési sorrendben foglalhatjátok el. 18:30-tól lehet regisztrálni a Fórum Hungary stnadjánál.

Szóval itt az ideje felvenni a makulátlan fehérre mosott atlétákat, bepakolni a forgalmikat, és felpörgetni a motorokat, mert indulhat is a következő kaland!

Kövess Minket!



Gamer szótár