LoL: Ezt a két hőst tilos választani az LEC-ben!

LoL: Ezt a két hőst tilos választani az LEC-ben!

Nem, nem a G2 Esports csapata az, amit nem lehet választani a profiknak.

2023. június 17-én este elstartol az LEC 2023 Summer Split, az EMEA-régió topligájának következő szezonja. A játékosok már felkészültek, a 13.11-es League of Legends-frissítést alaposan begyakorolták. Erre szükségük is volt, ugyanis ezen a patchen bonyolítják majd le az első három hét összes mérkőzését, vagyis az alapszakasz teljes egésze eltelik, mire váltanak majd a 13.13-asra, amin folytatódnak az összecsapások a csoportkörben. Ahogy az idei Mid-Season Invationalön (Yuumi és Milio), úgy az LEC-n is lesz két karakter, amelyeket nem lehet pickelni semmilyen körülmények között. A Riot Games nem véletlen döntött úgy, hogy az első kilenc meccsnapon sem Ivern, sem Rell nem bukkan majd fel az Idézők szurdokában.

Tiltott hősökkel, de Yuumival és Milióval indul a liga

Mivel Ivern és Rell mini-reworköt kapott az elmúlt hetekben, ezért még nem állnak készen arra, hogy a régió legjobbjai játszhassanak velük. Egyelőre a bugok felszámolásán dolgoznak a rioterek, valamint azon, hogy megtalálják a tökéletes egyensúlyhoz közeli állapotát mindkét bajnoknak. 

Yuumi és Milio azonban lekerült a tiltott karakterek listájáról, így már dörzsölhetitek a tenyereteket, hogy az EMEA-ban lássátok éles körülmények között a legújabb támogatót. A tüzes srác kifejezetten erősnek számít még a 13.11-es patchen, benne van a pakliban, hogy 100%-os tiltási és választási aránya lesz majd. Yuumi hasonló cipőben jár, elég csak megnézni a varázsmacska számait az LPL-ben és az LCK-ben. Megkerülhetetlen szereplője még mindig a metának, hiába dolgozták át, majd csaptak le rá többször a nerfkalapáccsal.

Kövess Minket!



Gamer szótár