Már a nyáron befut a Harley Quinn negyedik évada

Már a nyáron befut a Harley Quinn negyedik évada

Ha minden igaz, akkor már nem kell rá sokat várni.

Érdekes jelenség, hogy nem igazán tudnak jó filmeket vagy sorozatokat készíteni a DC képregényekből – szerencsére azért akadnak kiváló példák is ennek ellenére –, miközben animációs téren nagyon sok kellemes alkotás született már. Ebben a műfajban az egyik legjobb a Harley Quinn címet viselő animációs sorozat, amely természetesen Harley Quinnről szól, és a legjobb, hogy nem finomkodnak a poénokkal, illetve az akciójelenetekkel sem. A Kaley Cuoco által megszólaltatott főszereplőről szóró vígjátéksorozat R-kategóriás besorolást, de mégis az HBO Max egyik legnépszerűbb tartalma, amit a kritikusok is dicsérnek. A 2019-ben útjára indult széria pedig már a negyedik szezonjánál tart, és a jó hír, hogy a Harley Quinn 4. évada most kapott egy új hivatalos megjelenési dátumot.

A sorozat negyedik szezonja még 2022. augusztusában kapott zöld utat, és a sorozat alkotói máris ízelítőt adtak néhány őrült ötletükről a közelgő új részekkel kapcsolatban. A Warner Bros. (WB) szerint a vártnál sokkal hamarabb érkezik meg a Harley Quinn 4. évada a nemrég indult Max streaming szolgáltatás kínálatába. Az új sajtóközleményben az áll, hogy a Harley Quinn idén nyáron tér vissza a negyedik évaddal.

Addig pedig ki lehet pörgetni az eddigi 36 epizódot és azz év elején megjelent Nagyon problémás Valentin-napi különkiadást is, akár újra is, hiszen tényleg szórakoztató, bár gyerekeknek nem ajánlott.

Kövess Minket!



Gamer szótár