Új képen a Harley Quinn bőrébe bújt Lady Gaga!

Új képen a Harley Quinn bőrébe bújt Lady Gaga!

Hogy tetszik az új Harley Quinn?

James Gunn átvette a DC-filmek dirigálását, az ő égisze alatt születik újjá a DCEU, legalábbis ez a terv. Egyelőre ott tartunk, hogy rengeteg színészt kirúgtak, közöltek néhány jövőbeli tervet és most várunk. Várunk, hogy láthassuk az első új DC-filmeket, melyekben egyelőre sokan kételkednek. Na, nem ilyen a 2019-es Joker folytatása!

Az új tervek része az Elseworlds univerzum is, amiben olyan filmek kapnak helyet, melyeknek nincs köze a DCEU-hoz, ilyen például a 2019-es Joker vagy a The Batman. Mindkét filmnek készül a folytatása, elsőként pedig az új Joker érkezik majd, ráadásul nem is olyan soká, hiszen a Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerülhet majd mozikba. Minden eddigi infót a filmről ebben a cikkben foglaltunk össze.

Most viszont új forgatási fotók érkeztek, méghozzá a film egyik főszereplőjéről és talán legizgalmasabb karakteréről, Harley Quinnről, akit Lady Gaga kelt majd életre a vásznon. Maroknyi kép érkezett csak, de az látszik, hogy a film követi majd a 2019-ben kitaposott utat és eddig soha nem látott ábrázolással kelti majd életre a karakterek, akiknek sminkje, ruháik színe azért utal a klasszikus képregényes kinézetükre.

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!