Lesifotókon láthatjuk a Joker: Folie à Deux forgatását

Lesifotókon láthatjuk a Joker: Folie à Deux forgatását

2024 őszén folytatódhat Joker ámokfutása!

Kíváncsian várjuk, hogy James Gunn mihez kezd majd a DCEU élén. Vajon sikerül neki gatyába ráznia a DC-filmek szedett-vedett sorát? Néhány év múlva kiderül, addig is, minket jobban mozgat az Elseworlds univerzum, ahol folytatás kap például a The Batman és a 2019-es Joker is! Jó ideje tudjuk már, hogy készül a Joker: Folie à Deux, sőt, egy-két hivatalos fotót is kaptunk már a filmből. A legutóbbin például Lady Gaga Harley Quinnje is megtekinthető.

Valószínűleg hónapokat kell még várnunk az első igazi előzetesre, addig is maradnak a lesifotók. Hiszen a film már forog, Los Angeles utcáin dolgozik éppen a stáb, ahol a szemfüles rajongóknak sikerült is lekapniuk egy-két jelentet. Bár ezek nem árulnak el sokat, újra láthatjuk Joaquin Phoenixet Arthur Fleck szerepében, sőt más Joker-sminkes alakokat is, ami alapján úgy tűnik, hogy Arthur követői még mindig aktívak a városban.

A galériáért kattints a képre!

Ha minden jól megy, a Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerülhet majd mozikba, következő cikkünkben összeszedtük nektek mindazt, amit már biztosan tudni lehet a filmről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

A képek forrása: @homeofdcu, @Thai_SuperHero, @DCverso1, @jphoenixupdates, @AMENARTPOP

Galéria

Kövess Minket!