Matt Reeves megerősítette, hogy már dolgozik a The Batman folytatásán

Neked tetszett a tavalyi The Batman?

Christopher Nolan anno meg sem akarta csinálni a The Dark Knight trilógiát. Egyetlen egy filmet tervezett, de látva annak sikerét végül trilógiává bővítette azt. Ugye, hogy mennyivel kevesebb lenne a világ, ha nem csinálta volna meg a filmeket?!

A tavalyi The Batman azért nem tart még ezen a szinten, de jó úton indult el afelé, hogy végül egy igazi kultfilm legyen belőle a DC-karakterek rajongói körében. Sőt, egyik legnagyobb erőssége pont az volt, hogy annyira más volt, annyira földhözragadtabb módon mutatta be Batmant, hogy azt egy olyan néző is élvezhette, aki addig kifejezetten irtózott a szuperhősfilmektől.

A The batman egyértelmű siker volt, ám miután James Gunnék átvették az irányítást a DC-filmek fölött, senki nem tudta, hogy mi a helyzet a folytatással. A DCEU-projektből több színész és több karakter is repült már, miután Gunnék teljesen új alapokra helyezik majd az univerzumukat. Azt azonban fontos kiemelni, hogy az olyan filmek, mint a The Batman vagy a 2019-es Joker más irányt képviselnek, így teljesen más elbánásban részesülnek. 

Azt már tudjuk,hogy javában készül a Joker folytatása, most pedig az esetleges The Batman 2-ről is friss hírek érkeztek. A film társírója és rendezője, Matt Reeves, a Collidernek elárulta, hogy minden sínen van, már dolgoznak a folytatáson!

A teljes interjút még nem publikálták, pár napot még várni kell rá, de az már biztos, hogy dolgoznak Robert Pattinson Batmanjének folytatásán, mi pedig nagyon örülünk ennek. Kíváncsiak vagyunk merre folytatódik majd a sztori és, hogy milyen karakterekkel dolgozik majd. Izgalmas lenne látni például Barry Keoghan Jokerét is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!