Vajon lesz magyar felirat a Marvel's Spider-Man 2-ben?

Vajon lesz magyar felirat a Marvel's Spider-Man 2-ben?

Nem kell aggódnod, ha nem az angol nyelv az erőséged.

Akinek az ősszel nem lesz elég, hogy jön a Starfield, a Mortal Kombat 1, a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty és az Assassin's Creed Mirage is, annak még ott lesz afféle ráadásként a Marvel's Spider-Man 2 is! A Sony egyik legjobb játéka végre megkapja a megérdemelt folytatását, amiből könnyedén az év játékai is lehet majd. A játék minden szempontból óriásinak, gyönyörűnek és formabontónak ígérkezik, ahogy az első rész is kimagasló sikernek örvendett PS-en és PC-n is, úgy a folytatásra is hasonló jövő vár.

Persze a Marvel's Spider-Man 2 egyelőre csak a PlayStationösök kiváltsága lesz, PC-s megjelenésről egyelőre szó sincs. Tegnap délelőtt elindult a játék előrendelése, az egyik legfontosabb kérdésre pedig maguk a fejlesztők adtak választ. Vajon lesz magyar felirat a játékban?

Az első rész és a Miles Morales-féle kiegészítő is magyar felirattal érkezett anno. Van egy jó hírünk, akinek kényelmesebb magyar felirattal játszani, az megtalálja majd számítását a Marvel's Spider-Man 2-ben is, ugyanis a játék európai kiadása magyar felirattal érkezik, derült ez ki az Insomniac Support oldaláról.


OKTÓBERBEN ÚJRA BEHÁLÓZZA A SZÍVÜNKET A BARÁTSÁGOS ÉS KÖZKEDVELT PÓKEMBER! JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár