Kontrollerrel próbált boltot rabolni egy férfi, de letartóztatták

Kontrollerrel próbált boltot rabolni egy férfi, de letartóztatták

Az ikonikus pisztoly alakú kiegészítővel rabolt ki egy boltot, de hamar elkapták.

A szükség nagy úr, a hülyeség határtalan, ezt mutatta most be egy David Joseph Dalesandro nevű férfi, aki parókát és maszkot viselve sétált be egy Sharon Kwik Stop üzletbe, hogy feketére festett NES Zapperrel kirabolja azt. Ezután megmutatta az eladónak a fekete Zapper-t, úgy tett, mintha valódi fegyver lenne, és pénzt követelt a kasszából. 300 dollárt lopott el az üzletből, de nem jutott messzire, mivel a hatóságok hamar lekapcsolták.

Ha videójáték-kiegészítőkről van szó, talán nincs is ikonikusabb, mint a NES Zapper, ami egy speciális kontroller, amely a Nintendo konzol mellé került anno forgalomba. Annak ellenére, hogy mennyire ikonikus lett a relikvia, általában kacsák és agyaggalambok kilövésére használták az 1984-es klasszikus Duck Hunt játékban. Bár a cím sosem kapott folytatást, mégis szívesen gondol vissza erre a retro programra a közösség, a különleges kontrollerrel együtt.

A kiegészítő öröksége az évek során jó néhány másolatot szült, de egyik sem tudott olyan ikonikussá válni, mint a Duck Hunt pisztoly. A rablás azért is érdekes, mert a Zapper nem igazán hasonlít egy valódi fegyverre, különösen a narancssárga ravaszával, de érthető, hogy egy ilyen felfokozott szituációban az eladó nem ezzel volt elfoglalva és nem vette észre, hogy a tárgy ártalmatlan.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.