Aggódnak Tom Cruise veszélyes mutatványai miatt a kollégái

Aggódnak Tom Cruise veszélyes mutatványai miatt a kollégái

Egy nap akár emiatt el is veszíthetik a színészt.

Júliusban bemutatják a mozikban a Mission Impossible franchise hetedik felvonását, a Dead Reckoning első epizódját, amelyben Tom Cruise ismét Ethan Hunt bőrébe bújva igyekszik megakadályozni a rosszfiúkat az ördögi tervük végrehajtásában. Ez a filmsorozat is gyakorlatilag részről-részre igyekezett túlnőni magán és emiatt egyre nagyobb, látványosabb és ezáltal veszélyesebb mutatványokat rögzítettek a forgatások során, hogy lenyűgözzék a nézőket.

Simon Pegg azonban bevallotta, hogy ő és a színésztársai aggódnak Tom Cruise-ért a kaszkadőrmutatványai miatt, és nagyon kíváncsiak, vajon élve megússza-e a dolgot. A mostani produkció során például egy motoros ejtőernyős ugrást hajtott végre egy szikláról, amelyet a film trailerében is lehetett már látni, illetve a promóciós anyagban is nagy hangsúlyt kapott, hiszen többek között az Avatar: A víz útja című film IMAX vetítései előtt is lejátszották ezt a kulisszák mögötti felvételeket is tartalmazó előzetesben.

Pegg nem győzi egyébként hangsúlyozni, hogy mennyire veszélyesek Cruise mutatványai – és azt sem árt tudni a színészről, hogy mindig maga csinálja meg ezeket a mutatványokat –, és tartanak attól, hogy egy nap elveszíthetik Cruise-t a forgatás alatt. Pegg mindazonáltal megerősíti, hogy Cruise eddig mindig remekül elvégezte a feladatát és jól megoldotta a helyzeteket, szóval nem panaszkodhat, mert megúszta a esteket.

„Tudod, szerencsés vagyok, mert Benji ott ül a számítógép előtt és teszi a dolgát. Tom eközben sziklákról ugrik le motorral, repülőgép vagy vonat oldalán lóg és kapaszkodik – ezek tényleg veszélyes dolgok. Mindig van bennünk egy olyan érzés, hogy egy nap valami rosszul sülhet el, és elveszíthetjük Tomot. Bármikor, amikor egy nagy mutatványra kerül sor, mindannyian félünk, de ő mindig sikerrel jár.”

Kövess Minket!



Gamer szótár