Soha nem volt még ennyire olcsó a Need for Speed Unbound

Soha nem volt még ennyire olcsó a Need for Speed Unbound

A Microsoft ebben a hónapban és a jövő hónap elején hét új játékkal bővíti az Xbox Game Pass kínálatát.

A Microsoft továbbra is dolgozik azon, hogy minél inkább megérje előfizetni az Xbox Game Pass szolgáltatásra, ennek érdekében pedig folyamatosan frissíti a kínálatát, hogy mindig legyen olyan elérhető cím, amivel szívesen játszunk. Ez most sincs másképp, és a zöld platformnál bejelentették, hogy mely játékok érkeznek az elkövetkező két hétben.

A Microsoft ebben a hónapban és a jövő hónap elején hét új programot is a rendelkezésünkre bocsát, az elsőket már rögtön holnap. Ráadásul nem is akármit, ugyanis rögtön a legnagyobb dobással kezd. Június 22-től a legújabb, 2022-es NFS, a Need for Speed Unbound (Cloud, PC és Xbox Series X|S) a Game Pass Ultimate és az EA Play előfizetők számára is elérhető lesz! Szintén aznap érkezik a The Bookwalker is (konzol & PC). Ez utóbbi egy narratív kalandjáték, amelyben Etienne Quist, egy íróból lett tolvaj szerepében játszol, aki képes könyvekbe merülni, ezáltal a valóság és a könyvek világa között utazni.

Ezután jön pár nap szünet, amíg június 27-én érkezik a Bramble: The Mountain King (Cloud, Console, & PC) és a FIST: Forged in Shadow Torch (Cloud, PC, & Xbox Series X|S). Előbbi egy komor kalandjáték, amely egy sötét, északi mesék által ihletett világban játszódik, utóbbi főszereplője pedig egy dühös és kemény nyúl. Ismét két nap szünet következik, majd egy újabb játék válik elérhetővé: a Story of Seasons: Friends of Mineral Town (Console & PC). Ez sokkal békésebb, mint a többi, egy földművesként kell gondoskodnod a környezetedről. Átugrunk július elejére, ahol még két cím lesz szabadon játszható. Az Arcade Paradise (konzol & PC) és a Fairy: Together Forever (Konzol & PC) július 3-án és 5-én csatlakozik a Game Passhoz.

Természetesen az új játékok úgy kerülhetnek be, ha másokat eltávolítanak a kínálatból. Távozik június 30-án hat játék: a DJMax Respect V, az Empire of Sin, a Matchpoint: Tennis Championships, az Olija, az Omori és a Road 96.

Kövess Minket!



Gamer szótár