Merülj el a vadonban és szerepjátékozz kedvedre az Epic jóvoltából

Merülj el a vadonban és szerepjátékozz kedvedre az Epic jóvoltából

Ismét két játékra csaphatunk le ingyen az Epic Games Store-ban!

Ezen a héten az Epic Games ismét visszatért jó szokásához, és két ingyenes játékot is beszerezhetünk, ha ellátogattunk az Epic Store-ba. Az előző héten a Guacamalee! és Guacamalee! 2 címeket húzhattuk be, most pedig két eltérő program került be a kínálatba. A mostani játékokat is jövő hét csütörtök (június 29.) 17 óráig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz. Ne maradjatok le róluk!

Idle Champions of the Forgotten Realms

Az Idle Champions of the Forgotten Realms a D&D multiverzumban játszódik – hasonlóan az idén bemutatott Dungeons & Dragons: Betyárbecsület filmhez –, így onnan ismert karaktereket használhatjuk a stratégiai menedzsment játék során. A nagyszerű kalandban a megfelelő csapatot kell összeállítanunk, hogy sikeresen vegyük az akadályokat, és legyőzzük az összes velünk szembekerülő ellenfelet.

theHunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild egy olyan vadászati élmény kínál, melyet csak a valóéletben lenne lehetőségünk átélni. Ez az egyszemélyes, vagy kooperatívként is játszható cím, a természetbe repít bennünket, ahol a hangulatba belefeledkezve gyűjthetjük be a trófeákat. Fedezd fel ezt a hatalmas nyílt világot, és válj a legnagyobb vadásszá. Nem először ingyenes ez a játék Epicen, már 2021-ben is lecsaphattunk rá, de ha egy kis nyugis élményre vágysz akkor érdemes lehet újra letölteni. Amennyiben pedig akkor lemaradtál róla, most itt a lehetőség pótolni.

Kövess Minket!



Gamer szótár