LoL: Így magyarázza el a világbajnok, mi a baj a fekete harcossal

LoL: Így magyarázza el a világbajnok, mi a baj a fekete harcossal

Nazuma büszkesége még mindig kiveri sokaknál a biztosítékot, akár a legjobbaknál is.

Az LEC 2023-as nyári szezonja még két hétvégén a 13.11-es frissítésen zajlik, avagy rengeteg K'Santéra lehet számítani a következő fordulókban. A topon és miden egyaránt bevethető harcos alapesetben egy tank, de az R-billentyű lenyomásával azonnal át tud alakulni egy assassinná, aki kellően papír, de legalább óriási sebzés kiosztására képes. Ez a kettősség rányomja a bélyegét a csapatharcokra, mivel nem elég, hogy kiszed valakit a forgatag közepéből K'Sante, utána még elég jó eséllyel likvidálja is az 1-1-es szituációban. Nem véletlen van 100%-os tiltási és választási aránya a karakternek az EMEA-régió legrangosabb bajnokságában, amihez hasonló mutatókkal a többi profi ligában is mértek az elmúlt hetekben.

ShowMaker véleménye K'Santéról, avagy hiába vagy világbajnok, attól még ugyanúgy jogodban áll rage-elni

Showmaker explains K’Sante
by u/seekwww in leagueoflegends

Visszafogott stílusával több játékos kitűnik a profi mezőnyből, azonban a Dplus KIA midese ezekkel a magatartási formákkal szeret szembemenni. Ő nem rejti véka alá a véleményét, amihez még párosul harsány gesztikulációja is, így elképesztően szórakoztató jeleneteket láthattok, ha benyomjátok a streamjeit. A nazumai harcossal kapcsolatban kiemelte a világ egyik legjobbjának tartott idéző, hogy rengeteg a HP-ja, az armorja és a magic resistje, megállíthatatlan és még pajzsa is van. Ehhez hozzáadódik az a képessége, hogy képes fellökni az ellenfeleket, miközben szinte egyáltalán nem kell odafigyelnie a töltési időkre.

Egy szinte minden szempontból tökéletes karaktert hozott létre a Riot Games, azonban van rá ellenszer. Gwent lehet tekinteni az egyik legjobb counternek, mivel a hatalmas ollóval szaladgáló életre keltett baba simán felveszi a versenyt közelharcban K'Santéval. Emellett jobban tud farmolni, plusz a váltott ösvénytolás taktikáját is tudja alkalmazni, amire egy K'Santénak gyakorlatilag lehetetlen reagálnia. Ha szeretitek a tankos assassint, az n'tofókkal csapkodó veszedelmet, akkor nyomjátok be szombaton 17:30-tól a magyar LEC-közvetítést, garantáltan találkoztok majd valamilyen formában a SM által is kritizált bajnokkal.

Kövess Minket!



Gamer szótár