A The Walking Dead: Dead City premierje brutális rekordot ment az AMC+-on

A The Walking Dead: Dead City premierje brutális rekordot ment az AMC+-on

Úgy tűnt, hogy kifulladóban a The Walking Dead franchise, aztán jött Negan és Maggie közös kalandja.

Véget ért a The Walking Dead és, amikor már azt hittük volna, hogy ezt a franchise-t szép lassan el lehet temetni, jött a The Walking Dead: Dead City és történelmet írt. Az AMC+ eddigi legjobb premierjét produkálta ugyanis a spin-off sorozat, miután minden új vagy visszatérő szériát felülmúlt, beleértve az eredeti The Walking Dead sorozatot is. A két népszerű karakter új kalandjának első részét június 18-án, vasárnap este vetítették le és erre több, mint kétmillióan voltak kíváncsiak és mind a 25-54-es, mind a 18-49-es célközönség körében a legnézettebb műsor vált belőle.

„Köszönjük a televíziózás legnagyobb és legjobb rajongóinak, hogy csatlakoztak Maggie-hez és Neganhoz, és így együtt kezdhettük meg ezt az izgalmas utazást Manhattan utcáin. Továbbá köszönjük a sztároknak és executive producereknek, Lauren Cohannak és Jeffrey Dean Morgannek, valamint Scott M. Gimple-nek, Eli Jornénak, Brian Bockrathnak és mindenkinek, aki nagyon sokat tett a Dead City életre keltéséért. Az évad során még nagyon sok minden történik majd ebben biztosak lehettek.” - mondta Dan McDermott, az AMC Networks szórakoztatóipari és AMC Studios elnöke.

A Dead Cityben Maggie és Negan párosa a főszereplő, két erős akaratú karakter, akik mégis hihetetlenül jó csapatot alkotnak, azonban nem igazán bíznak egymásban, és a poszt-apokaliptikus világban folyamatosan megpróbálják megölni egymást. Mindezek ellenére mindig kénytelenek együtt dolgozni az életben maradás miatt. Ezúttal Manhattanbe merészkednek egy mentőakció keretében, hogy megmentsék Maggie fiát, Hershelt, akit korábban elraboltak.

Egyébként nem ez az egyetlen spin-off sorozat a The Walking Deadből, hiszen másik két projektet is tető alá akarnak hozni. Az egyik Daryl Dixonra, míg a másik Michonne és Rick szerelmi történetére fókuszálna.

Kövess Minket!



Gamer szótár