Mindig is Barbie-házba akartál költözni? - Most megteheted!

Mindig is Barbie-házba akartál költözni? - Most megteheted!

Vajon a rózsaszín párduc jól érezné magát itt?

Az év egyik legfurcsább alkotása – és még az is lehet, hogy az egyik legsikeresebbje – kétség kívül a Margot Robbie (Barbie) és Ryan Gosling (Ken) főszereplésével készült Barbie mozifilm, amelyet július közepén mutatnak be világszerte a mozikba. Ha ez még nem lenne önmagában elég abszurd, akkor azt is megosztjuk veletek, hogy a rajongók hamarosan betekintést is kaphatnak egy malibui Barbie-álom – airbnb – házba. Pontosabban Ken szobájában tölthet el két személy külön-külön egy éjszakát, akiket majd sorsolás útján választanak ki.

A kiválasztott nyertesek július 21-én és 22-én ingyenesen szállhatnak meg a malibui rózsaszín kastélyban, hogy átadhassák magukat és feltöltődjenek Kenergiával, ahogyan azt a helyiek nevezik.

„Mindannyiunknak vannak álmaink, és Barbie elég szerencsés ahhoz, hogy a háza tele legyen velük. De most rajtam a sor, és alig várom, hogy vendégül láthassam a szerencséseket ebben az egyedülálló - merem-e azt mondani, egyedülálló Ken? - villában.” – áll Ken sajtóközleményében.

A vendégek szabadon válogathatnak majd itt tartózkodásuk alatt Ken ruhatárából, lehetőségük lesz táncolni a szabadtéri diszkópadlón, és kedvükre lazíthatnak a medencénél. Ezen kívül ajándékba kapnak egy exkluzív sárga-rózsaszín Impala korcsolyát és szörfdeszkát is.

Ezzel pedig még nincs vége a "Barbieskodásnak", miután a Microsoft is egy mókás különlegességgel készül a film premierjét illetően. Elkészítettek ugyanis egy olyan rózsaszín Xbox Series S konzolt, amelyet egy elbűvölő Barbie DreamHouse-ba építettek be. A rajongóknak július 10-től lesz esélyük megnyerni egy ilyen csodát az Xbox és a Microsoft jóvoltából.

Kattints a képre az álomház és az Xbox megtekintéséhez:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár