Hivatalos: Két sorozatsztár lesz az új Superman és Lois Lane James Gunn filmjében

Hivatalos: Két sorozatsztár lesz az új Superman és Lois Lane James Gunn filmjében

A DCU egyik legjobban várt filmjének két címszereplője nem titok többé.

A The Flash (Flash - A villám) látványos mozis bukása ismét megerősíthette abban James Gunnt, hogy drasztikus változásokra van szükség a DC Moziuniverzumban ahhoz, hogy felvegyék a versenyt az MCU-val. A producerek szabadkezet adtak a Guardians of the Galaxyval elképesztő sikereket halmozó szakember számára, hogy saját ízlése szerint szabja át a képregényes adaptációkat. Ennek az első igazi fecskéje a 2025. július 11-én mozikba érkező Superman: Legacy lesz, amelynek kiválasztották a két főszereplőjét. Clark Kentet, azaz Supermant David Corenswet, Lois Lane-t Rachel Brosnahan alakítja majd a blockbusterben.

A 29 éves amerikai színész eddig főleg sorozatokban bukkant fel, valamint ő volt Mia Goth társa a vásznon a Ti West által rendezett 2022-es horrorban, a Pearlben. A Lois Lane-t megformáló Brosnahan jóval nagyobb névnek számít Hollywoodban, ugyanis az Amazon Prime-on elérhető The Marvelous Mrs. Maisel címszereplőjeként többek között egy Primetime Emmy-díjat is bezsebelt. Emellett felbukkant A Manhattanban és a House of Cardsban, utóbbiban nyújtott alakításáért szintén jelölték a rangos díjra. A forgatási munkák még nem kezdődtek el, ezért mindenképpen kérdőjellel véssétek fel a 2015-ös nyári premierdátumot a naptárba.

Ha már Gunn. Az író-rendező egy másik szuperhősről is tett említést. A következő Batmannel kapcsolatban még ő sem tud semmi konkrétat mondani, ugyanis "mérföldekre" vannak attól a DC-nél, hogy megtalálják a következő színészt, aki a Denevérember maszkja alatt tehet igazságot Gotham Cityben.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN