Úgy tűnik, hogy jön az Assassin's Creed IV: Black Flag remake!

Úgy tűnik, hogy jön az Assassin's Creed IV: Black Flag remake!

Azonnal el is veszítettük maradék érdeklődésünk a Skull & Bones után, jöhet az Assassin's Creed IV: Black Flag remake!

Persze vitát lehet kezdeni arról, hogy vajon melyik a legjobb Assassin's Creed-játék, csak épp mi értelme lenne? Annyira más mechanikákkal dolgoznak a régi részek és a modern (az Origins óta) epizódok, hogy teljesen felesleges lenne összehasonlítani azokat. Mindkét érának megvan a szépsége és minkét érából születtek remek játékok.

Az viszont kétségtelen és vitán felül áll, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag minden idők egyik, ha nem a legjobb AC-epizódja. Akinek szintén remek emlékei vannak az AC 4-ről, hát kapaszkodjatok meg, van egy jó hírem!

Ezeket olvastad már?

A Kotaku értesülései szerint ugyanis, a Ubisoft gőzerővel dolgozik Assassin's Creed IV: Black Flag felújított, modernizált kiadásán, azaz jön az Assassin's Creed IV: Black Flag remake! A projektért a Ubisoft Singapore felel és még nagyon korai stádiumban van, hosszú évek kellenek még mire elkészülhet. Azt nem tudni, hogy a Ubisoft milyen formában akarja újjáéleszteni a legendás játékot, nem reagáltak a Kotaku megkeresésére.

De már ennyi is elég volt, hogy felcsigázzák a rajongókat, akik hosszú évek óta várnak már arra, hogy ismét kalóznak állhassanak egy Assassin's Creed-játékban. Addig még úgy tűnik várniuk kell pár évet, de talán a Mirage csökkenti majd éhségüket.

Kövess Minket!



Gamer szótár