LEC: Egy 17 éves srác mentené meg a szupercsapat szezonját

LEC: Egy 17 éves srác mentené meg a szupercsapat szezonját

Nem BOldog most a kínai tehetség.

Mindössze három forduló van már csak hátra az LEC 2023 Summer Split alapszakaszából. Két csapat már bebiztosította a helyét a csoportkörben, de nyolcan még mindig versenyben vannak a hat darab kiadó helyért. A versenyfutás legizgalmasabb pillanatait a Team Vitality kezdheti a legrosszabb helyzetből, ugyanis a "szupercsapat" katasztrofális meccseken van túl. Mindössze egyetlen győzelmet szereztek hat meccsen, így mindenképpen szükségük van a javulásra, különben búcsúznak a nyári szezontól. Az együttesnél nem voltak restek meglépni a váratlant, ugyanis a pletykák szerint nem Bo lesz a kezdő a szombati, vasárnapi és hétfői Bo1-ekben. A Vitality.Bee 17 éves lengyel junglere, Daglas már készülhet lélekben a debütálásra az EMEA-régió topligájában, állítják a leakerek.

Ezeket olvastad már?

Bo -> kispad, Daglas -> mély víz

Nem ez az első alkalom idén, hogy az alapszakasz közben cserél egy klub. Az EXCEL Esports döntött még úgy tavasszal, hogy Vetheónak lefőtt a kávé, jöhet Abbedagge. Ott és akkor nem vált be ez a játékosmozgatás, de majd most a Team Vitality megmutathatja, hogy kínai szupertehetség hiányában is képesek lehetnek megcsípni legalább a nyolcadik helyezést. Daglas 2022-ben két szezont húzott le az Anorthosis Famagustánál a görög első osztályban, valamint bemutatkozott az EMEA Mastersen is. Releváns tapasztalttal rendelkezik tehát, de az LEC egy teljesen más környezet lesz még neki is. Játékstílusa hasonlít Yike-éhoz, Bel'Veth, Nocturne és Viego nem egyszer került már elő nála idén, érdemes lesz figyelni ezeket a carryzésre is képes hősöket.

A Team Vitalitynek kifejezetten érdekes sorsolást rakott össze a Riot Games az utolsó hétvégére. Szombaton az eddig meglepően gyenge KOI vár Perkzékre, vasárnap a tavaszi alapszakasz bajnoka, a Team BDS ellen kell bizonyítani a Méheknek, majd jön az EXCEL, amely csapat 0-3 után 3-0-t repesztett a második héten. Elméletileg nem okozhat gondot legalább két W megszerzése a VIT-nek, de amilyen formában vannak, nem lehet semmit sem biztosra venni az esetükben.

Kövess Minket!



Gamer szótár