Három brutális Diablo 4 build, amikkel irtó gyorsan fejlődhetsz

Három brutális Diablo 4 build, amikkel irtó gyorsan fejlődhetsz

Brutális a harc a Hardcore-on elért lvl100-as szintért! Te hol tartasz?

Mint minden Diablo részben, a Diablo 4-ben is kiemelten fontos, hogy ne unjuk el az életünket a karakterünk fejlesztése során. Mindenki szeretne minél hamarabb eljutni a maximum elérhető szintre, hogy utána kezdődhessen a valódi játék. Ehhez hoztunk most nektek 3 buildet, amik a jelenlegi frissítésben olyan erősek, hogy nincs náluk gyorsabb vagy jobb választás.

Firewall Sorcerer

A tűzvarázsló – na nem a zenei változata – olyan spelleket használ, mint a Fireball, Firewall, Hydra és az Inferno, hogy minden hamuvá változtasson maga körül. Ha olyan buildet keresel, ami masszív AoE-val bír és szereted, ha lángokban áll körülötted a világ, akkor ez a te választásod. A játék korai szakaszát lehozza az Arc Lash és a Hydra kombója, a Firewall pedig később csatlakozik be gigantikus sebzésével. 

A build hátránya hogy minden képesség az idővel arányosan sebez, szóval csak dobd le a Hydrákat, helyezd el a Firewallt és szaladgálj, amíg az ellenségek el nem pusztulnak.

A Firewall Sorcerer részletes leírását itt találod.

Twisting Blades Rogue

Ez az egyik legjobb build jelenleg a játékban, amivel a leggyorsabban fejlődhetsz! A közelharci játékstílus mellett olyan extrém magas mobilitással rendelkezik, hogy igazi nindzsának érezhetjük magunkat játék közben. Nem a legegyszerűbb játszani vele, de egyszer kell csak elsajátítani a trükköket, aztán jöhet az XP-kánaán.

A build alapköve, ahogy a neve is tartalmazza, a Twisting Blades spell. A képesség sebez egyszer használatkor, amikor beleszúrjuk a kést az ellenfeleinkbe, illetve sebez 2 másodperccel később, amikor azok visszatérnek hozzánk. Persze ez idő alatt mi nyugodtan elsétálhatunk, a pengék útjába állíthatunk további ellenfeleket, akiket a visszatérő késünk bumerángként fog apróra szeletelni. Fontos, hogy a visszafele repkedő kések mindig erősebbek, ezért kiemelten figyelni kell azok irányítására. Ennek köszönhetően az egész build egy hit-and-run játékstílust képvisel, gyors gondolkozást igényel és precíz reflexeket. A habot a tortára pedig a többi képesség teszi fel, a Dash, a Shadow Step, a Poision Trap és persze az Ultimate Passive, a Momentum.

A Twisting Blades Rogue részletes leírását itt találod.

Chain Lightning Sorcerer

VILLÁM! Ezzel az egy szóval tökéletesen le lehet írni a buildet, hiszen a villámokat magunkhoz szólítva teszteljük majd azt, hogy ellenfeleink mennyire vezetik jól az áramot. Ez a build jelenleg a leghatékonyabb és a leggyorsabb levelling build a Diablo IV-ben. Kombinálja a kiemelkedő AoE-sebzést a Chain Lightning spell sebzésével, ami az Arc Lashból érkezik.

Használjuk még a Frost Nova, Ice Armor és Teleport spelleket is, de csak a saját testi épségünk megőrzése érdekében. A Teleport … remélem nem kell magyarázni, teleportál, ha bajban vagy, csak elnyomod menekülésképp. A Frost Nova segítségével fagyos hangulatot teremtünk ellenfeleink lefagyasztásával, az Ice Armor pedig véd minket, hogy közben nekünk se essen bajunk, ráadásul még manát is szolgáltat vissza, amit minden varázsló megirigyelne. A build egyetlen egy problémája a ulti, a build egyik legfontosabb varázslata, az Unstable Currents spell, rettentően lassú, idő kell míg hozzászokunk a 70 másodperces újratöltéshez. Az ultit csak nagy Elit packokra vagy Bossokra javasoljuk elnyomni.

A Chain Lightning Sorcerer részletes leírását itt találod.


A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár