Az Indina Jones 5. részének rendezője más befejezést is el tudott volna képzelni

Az Indina Jones 5. részének rendezője más befejezést is el tudott volna képzelni

Vigyázat, a cikk spoilereket tartalmazhat.

Az új Indiana Jones film nemrég került a mozikba és dacára annak, hogy benne volt egy amerikai Függetlenség Napja, a nyitóhétvége pénzügyileg nem sikerült túl jól. Ugyan John Williams aláfestő zenéje még mindig zseniális, de a sztori sok helyen nem nyerte le a rajongók szívét. A legtöbbször előforduló kritika szerint az egész inkább a nosztalgikus élményekre akar hatni, viszont a sztori lapos és kicsit olyan, mintha viccet csinálna abból, hogy Indie megöregedett. Nemrég pedig az is kiderült, hogy James Mangold, a film rendezője, először másik befejezést képzelt el az ikonikus sorozat záró epizódjának:

"Amikor még csak az előkészítésnél tartottunk nem csak egy befejezés volt a pakliban. Elgondolkodtunk azon, hogy mi lenne akkor, ha a nácik eljutottak volna a második világháborús Németországba. Így a film második részében arról szólt volna a történet, hogy Indie megpróbálja keresztül húzni Dr. Voller terveit"

Így a második rész sokkal inkább hasonlított volna egy kémfilmhez. Hiszen a főszereplőknek úgy kellett volna keresztülhúzni a rosszfiúk terveit, hogy arról senki nem tud. De végül ezt a verziót kukázták.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN