Marvel: Videón a Guardians of the Galaxy Vol. 3 egyik kivágott jelenete

Marvel: Videón a Guardians of the Galaxy Vol. 3 egyik kivágott jelenete

Láttad már a Guardians of the Galaxy harmadik részét? hogy tetszett?

Sokszor megénekeltem már, de tényleg így van, belefáradtam már az MCU-ba. Eltűnt a kezdeti varázs, szerintem eltűnt a kezdeti minőség is az MCU legújabb felvonásaiból és hiába ígérgetnek fűt-fát, sosem találnak vissza oda, ahol mondjuk mondjuk a Civil War, az első Guardians of the Galaxy vagy az Endgame körül voltak. Persze a labda folyamatosan ott pattog a térfelükön, cáfoljanak rám! James Gunnak sikerült néhány hete, a Guardians of the Galaxy Vol. 3 ugyanis pontosan az a Marvel-film, pontosan azokat az értékeket tudja felsorakoztatni, amiket fel kellene az összes többi új MCU epizódnak is, legalábbis szerintem.

De, hogy ne csak rólam legyen szó, a kritika és a nézők is jól fogadták a Guardians of the Galaxy harmadik részét, ami nem csak azt ígérte, hogy méltó lezárása lesz az őrzők történetének, de be is váltotta ezen ígéretét.

Ezeket olvastad már?

Bár nem szeretnénk sok mindent elárulnia  filmből, a következő sorok és a videó is spoileres lehet, úgyhogy csak az olvasson tovább, aki már látta a filmet. Feltűnt ugyanis a neten egy picit több, mint egy perces, még befejezetlen jelenet (milyen aranyos már a félkész CGI Rocket!), ami végül nem került be a filmbe. Ebből megtudhatjuk mi lett High Evolutionary sorsa.

A filmben csak annyit láthattunk, hogy a karakter még életben van, a kivágott jelenetből viszont már az is kiderül, hogy High Evolutionary az őrzők fogja a Knowhere-en. Él és virul, persze az arcából visszavett (bocsi, ezt nem lehetett kihagyni) és immár félelemmel tekint Rocketre. Kíváncsiak várjuk ezek után, hogy vajon mikor és miként látjuk majd viszont High Evolutionaryt.

Kövess Minket!



Gamer szótár