CS:GO Magyar AWP-st igazolt az Endpoint!

CS:GO Magyar AWP-st igazolt az Endpoint!

Alig várjuk, hogy élőben közvetíthessük az immár sl3nddel erősödött Endpointot!

Bármennyire is szeretnénk, Magyarország nem kimondotta Counter-Strike nagyhatalom, de ez még változhat. Tele vagyunk tehetséges játékosokkal és ezt mostanság már a nemzetközi szervezetek is egyre jobban észreveszik! Torzsi 2022. januárja óta forgatja az AWP-t a MOUZ színeiben, most pedig újabb magyar AWP-s talált nemzetközi csapatra.

Hevesi "sl3nd" Henrich neve valószínűleg ismerősen cseng a hazai Counter-Strike szerelmeseknek. Láttuk már őt Honvéd és ONYX színekben is játszani, idén februárban pedig őt is a MOUZ NXT karolta fel, akárcsak torzsit anno. Négy hónapot töltött NXT-s színekben, most pedig egy olyan csapot le rá, ami ostromolta már a HLTV top 30 kapuit és játszott már az ESL Pro League-ben is!

Ezeket olvastad már?

Sl3nd az NXT-ben kimagasló statisztikák birtokában játszott, az ott töltött 4 hónap alatt 144 hivatalos pályát játszott, ezeket összesítve 1,15-ös HLTV értékeléssel, 75,2-es ADR-rel és 73,6%-os KAST-mutatóval zárta. Mostantól pedig az Endpoint csapatában forgathatja az AWP-t, miután az újjáépített Endpoint tegnap jelentette be igazolását. 

A mindösszesen 18 éves magyar AWP-s előtt most ott van a lehetőség! Egyrészt sikerre viheti az Endpointot, másrészt ez a csapat tökéletes ugródeszkaként szolgált ahhoz, hogy a jövőben akár egy még magasabb rangú csapathoz szerződjön. Alig várjuk, hogy élőben láthassuk sl3ndet az Endpoint színeiben!

Az Endpoint új csapata

  • Kia "Surreal" Man
  • Max "MiGHTYMAX" Heath
  • Nikita "HeavyGod" Martynenko
  • Oscar "AZUWU" Bell
  • Hevesi "sl3nd" Henrich

Kövess Minket!



Gamer szótár