Ez az egyetlen akciójelenet, amihez még Tom Cruise is kaszkadőrt kért

Ez az egyetlen akciójelenet, amihez még Tom Cruise is kaszkadőrt kért

Még neki is vannak azért határai.

Közmondásos tény, hogy Tom Cruise még a leghalálosabb kaszkadőrmutatványt is saját maga végzi a filmjeiben, de legutóbb volt egy akciójelenet, amit még ő sem mert bevállalni. A Mission: Impossible Leszámolás Első Rész egyik látványos összecsapása során jött el az a pillanat, amikor a szupersztár azt mondta, ugorjon be helyette a kaszkadőr, mert ezt ő nem hajlandó megcsinálni. A kivételes esetre akkor került sor, amikor Cruise karaktere, Ethan Hunt a főgonosz női orgyilkosával, Parisszel verekszik, akit Pom Klementieff alakít. A koreográfia szerint Cruise-nak hasba kellett volna rúgnia a színésznőt, ő azonban erre nem volt hajlandó, azt kérte, hogy kaszkadőrrel vegyék fel a mozzanatot.

„Megfeszítettem a hasizmomat, és azt mondtam neki, hogy ne fogja vissza magát, de ő azt válaszolta, hogy szó sem lehet róla” – árulta el a francia színésznő az Entertainment Weeklyek adott interjújában. Így aztán a jött a kaszkadőr, aki a sztár tökéletes hasonmása, és mindig készenlétben áll, hátha szükség lesz rá valamelyik beállításban.

Ezeket olvastad már?

És egy jó hír azoknak, akik szeretik, amikor Tom Cruise fut a Mission: Impossible-filmekben, de nem akarják egyhuzamban végignézni az összes eddigi opuszt. Számukra üdvözítő megoldás az a supercut, amely 10 percbe sűríti Cruise összes rohanását. A korszakos munka nagy mesterségbeli tudásról számot adó készítői felhívják a figyelmet arra, hogy a sztár minden küldetés során másképp rohan, mert valamennyi sprintelése aprólékosan kidolgozott műalkotás.

Ethan Hunt titkos szuperügynök hosszú futásai itt tekinthetők meg:

Kövess Minket!



Gamer szótár