Így néznek ki a The Witcher szereplői a játékban, a Netflixen és egy AI szerint

Így néznek ki a The Witcher szereplői a játékban, a Netflixen és egy AI szerint

Mit gondolsz a Netflix karaktereiről? Jól ábrázolják a The Witcher történetek szereplőit vagy elbaltázta őket a Netflix?

Hogy a jussát megkapta-e már a Vaják, azt nem tudjuk, azt viszont igen, hogy végre itt a Netflixes The Witcher sorozat 3. felvonása. Jó okés, tudom, nem kaptuk még meg a teljes 3. évadot, de annak fele, 5 rész már elérhető Netflixen! Ahogy az első két évad, úgy ez sem nyerte el egyöntetűen a rajongók és a kritikusok tetszését, de bármennyire is bele lehet kötni a Netflix feldolgozásába, mégis a platform egyik legsikeresebb sorozata a The Witcher, aminek 3 évada valószínűleg még több rajongót gyűjt majd maga köré.

A legtöbben persze azt kifogásolják, hogy nem minden olyan, mint a játékokban vagy, hogy sok helyen eltér a sorozat a könyvektől. Ennek apropóján fogtuk magunkat és összegyűjtöttük az legnevesebb karakterek alteregóit, hogy megnézzük miként festenek az egyes szereplők a játékokban, a Netflix sorozatában és, hogy miként alkotja meg őket egy AI, a könyvek alapján.

A galériáért kattints a képre!

Borítókép: Foritis

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár