The Office: Dwight megtestesítője saját problémáiról vallott a forgatási évekből

The Office: Dwight megtestesítője saját problémáiról vallott a forgatási évekből

Van, amikor nem elég az, ami van.

Bill Maher tud valamit, a Club Random című podcastjében ugyanis képes olyan információkat is kicsikarni aktuális vendégéből, amelyet nem biztos, hogy máshol megosztana. Így volt ezzel Rainn Wilson is, aki A hivatal (The Office) egyik legfontosabb láncszeme volt, többek között Steve Carell, John Krasinski és Jenna Fisher mellett, mégsem töltötte el ez boldogsággal. Az ok pedig igen egyszerű, azért érezte rosszul magát, mert végül nem vált filmsztárrá a széria hatására. Erre pedig lett volna volna bőven lehetősége Wilsonnak, hiszen Dwight Schrute karakterét alakítva a sorozat mind a kilenc évadában főszereplő volt.

„Amikor a 'The Office'-ban szerepeltem, néhány évig többnyire tényleg boldogtalan voltam, mert ez nem volt elég számomra. Mostanra már rájöttem, hogy egy sikeres sorozatban kaptam lehetőséget, amelyet minden évben Emmyre jelöltek, rengeteg pénzt keresek vele, Steve Carell-lel, Jenna Fischerrel és John Krasinski-vel dolgozhatom együtt, illetve csodálatos írók és hihetetlen rendezők, mint például Paul Feig vesznek körül. Az egyik legjobb tévésorozatban játszhatom. Az emberek imádják. Én pedig nem élveztem. Azon gondolkodtam, hogy miért nem vagyok filmsztár? Miért nem én vagyok a következő Jack Black vagy Will Ferrell? Miért nem lehet filmes karrierem?

Azokban az időkben százezreket kerestem, de milliókat akartam, miközben tévésztár voltam, de filmsztár akartam lenni. Ez sosem volt elég. Az emberiség több százezer éve létezik, és a 'soha nem elég' segített előre jutni a fajunknak.”

Ezeket olvastad már?

A hivatal kilenc évadot és 201 epizódot élt meg 2005. és 2013. között. Wilson az év elején azt is megosztotta a The Drew Barrymore Show-ban, hogy bárcsak adásba kerülhetett volna a COVID világjárvány idején a széria, mivel remek ötletei voltak arra, hogyan tükrözhetné a sitcom a valós eseményeket.

„Annyira jó lett volna a 'The Office'-t a pandémia idején is forgatni. Ha lett volna pandémiás epizódunk, az csodálatos lett volna. A 'The Office' írói olyan nagyszerűek voltak - képesek lettek volna ezt gyönyörűen megoldani.”

Wilson saját ötlete szerint a pandémiás epizódban Dwight összetoborozta volna a Dundler Mifflin munkatársait, hogy a világjárvány után térjenek vissza dolgozni. A sors furcsa fintora, hogy ezt a koncepciót bizony részben megvalósítják, hiszen már készül egy női főszereplőkkel tarkított The Office sorozat, amiben a történet szerint a központ be akarja záratni az irodát és mindenkit otthoni munkavégzésre kényszerítene.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN