Nem csalás, nem ámítás, még ma megjelenik a World of Warcraft magyarítása

Nem csalás, nem ámítás, még ma megjelenik a World of Warcraft magyarítása

Te kipróbálod majd a WoW-ot magyarul?

Aligha van olyan játékos, aki még ha nem is játszott vele soha, legalább ne hallott volna a világ legnagyobb MMO-járól, a Blizzard aranytojást tojó tyúkjáról, a World of Warcraftról. Hazánkban is óriási tábora van a játéknak, akik többször nekiálltak már lefordítani a játékot, de mivel csak az alapjáték többszázezer sornyi szöveget tartalmaz, a magyarítási projektek eddig mindig kudarcba fulladtak. Eddig!

Most nagyon úgy tűnik, hogy végre révbe ér a projekt. A World of Huncraft csapata ugyanis segítségül hívta azt, ami az eddigi brigádoknak nem állt rendelkezésükre, a mesterséges intelligenciát. Egy MI segítségével sokkal gördülékenyebben tudják fordítani a játékot, aminek ma este már ki is próbálhatjuk az eredményét.

Ezeket olvastad már?

Ha minden igaz, ma este 8 órakor már bárki kipróbálhatja majd a magyarítást! Persze nem 100%-os még, de a küldetések, a nem játékos karakterek szövegei, a szövegbuborékok, a tárgyleírások, az oktatóanyagok már mind magyarul olvashatóak. A teljes magyarítás eléréséig még jó pár munkaóra hátra van, amihez a csapat szívesen fogad önkéntes fordítókat. 

Ha te is szeretnél segíteni nekik, a csapatot megtalálod Discord szerverükön.

Kövess Minket!



Gamer szótár